Hirdetés
Aktív témák
-
Sőt szerintem már most szorongatja az NVidiát...
Hisz hirtelen sürgős lett a D4 meg a Titanium sorozat... :) -
Persze jobb későn mint soha...
És mi van ha azt mondom hogy az ATI kártyákban mégtöbb tartalék van... Csak hát ügye mint irtad: az a fránya driver dolog... -
Ismét egy gyors reagálás...
-
guest
veterán
Na figyuzzatok! Nem vagyok egy nvidia imádó, de volt már radeonom (VIVO), most egy asus 8200-est nyúzok,és az utóbbi kártyában még iszonyatos erőtartalék van. Nem hiszem, hogy az Ati ilyen gyenge drivertámogatással komolyan meg tudná szorongatni az Nvidiát, de a versenznek örülök. Majd az új Radeont is kipróbálom!
Mike -
simi
csendes tag

-
simi
csendes tag
bocs, eloszor mikor elkuldtem akkor egy ideig allt, aztan mar sokaig allt, aztan mikor lattam hogy nem is tolt a browser, megegyszer ranyomtam, es akkor egybol beugrott az oldal de mar akkor ketszer volt kint... bocs, tehetnetek szerkeszt/torol funkciot egyszer a forumba.
-
simi
csendes tag
tetszik a cikk, Ti adtatok le a legjobban szerintem, hajra ATI, hajra RiO!! :)
(a másodpéldányt töröltem: Parci) -
Fola
csendes tag
Latom ide is eljutott az antiNvídia hangulat :D
(engem nem zavar)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest