- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
egyszerű a válasz
1, mert most nagyon jó a kapcsolatunk az Atival (a 4 kártya egyértelmű bizonyíték rá...), inkább közelébe se megyek az NDAnak, vagy minek, jobb a békesség, és lehet, hogy az egész rendezvény-anyag valahol embargós még... (offkorz Martinm volt kint, nem én, így nem tudom a jogi részleteket)
2, mert cikk lesz belőle!'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
viharhozo
addikt
Az X800 Pro/XT hivatalos bejelentese 2004. majus elejen volt. A Prot junius elejen tudtam megvenni, az XT PE-t pedig augusztus elejen. Korabban csak elmeletileg lehetett hozzajutni.
A 7800GTX-et junius 22-en jelentettek be, es julius 15-en a kezemben volt a kartya.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
RpPRO
őstag
Holnap meg fogod tudni, h a csalad melyik tagja mikor lesz a boltokban, addig minden csak spekulacio.
Nekem azt mondta a sarki fuszeres, akinek a tesoja disszidalt Kanadaba, hogy okt.27-en jelenik meg az XT verzio... Remelem, ez eleg megbizhato info neked
PeaceHelló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
rocket
nagyúr
En meg arra , hogy eleinte az agp 6800gt se volt beszerezheto eleg hosszu ideig, az ultra meg foleg nem, az extreme ultra meg senki se latta kategoria, pci-e verzioban meg aztan foleg nem voltak beszerezhetoek.
Most ezzel mit akartal mondani? hogy ha akkor igy volt akkor most is igy lesz? lehet igy lesz, majd meglatjuk, de parhuzamot vonni a jelen es a mult kozott, felesleges."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
rocket
nagyúr
-
bullseye
addikt
ja, és azt a tízet szétosztották rev samplénak, úgyhogy soha többet nem lesz XT
sajna épp lapzárunk, így a 11es számba már nem fér bele, de a 12-esben asszem részletezzük mi volt a késés oka, stb. stb. (de valszeg a netes lapok is érintik majd a témát holnap reggel...)'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
faster
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest