Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• WN31RD

addikt

válasz moonman #44 üzenetére

Tényleg vannak benne kiegészítő szoftverek. Hogy ezek mennyire jók vagy nem, arról nem akarok flame-et indítani (szerintem egyébként nem teljesen haszontalanok, de nem is kiemelkedően hasznosak). Viszont hasonlítsd össze egy 2 GB-os UHU-ban levő szoftverek funkcionalitását az alap Windows XP-hez mellékelt cuccok funkcionalitásával. Több nagyságrendnyi a különbség, még ha korrigáljuk is picit az eredményt, mert az XP nincs 2 GB. (Ld. Wordpad vs. OpenOffice, XP-s ''CD író'' vs. K3b, stb.)
    Konklúzió: Az XP alapból sok helyet foglal.

• doc

nagyúr

válasz moonman #44 üzenetére

ezek közül Te melyiket tartod használhatónak? (most nem arra gondolok hogy elindul és valamit lehet vele csinálni)
    most nem leszólni akarlak, mert ezek a programok tényleg benne vannak, de pl. a számtechhez nem sokat értő barátnőm is a haját tépte mikor a wordpadot kellett használnia, és ő mondta anélkül, hogy egy szót is szóltam volna, hogy ennél még a win3.1-es write is jobb volt
    a képnézegetővel a titkárnőnek volt gondja, rendszeresen szétfagyott a bejövő faxok nézegetése közben, feltettem neki az xnview-t, azóta semmi gond a géppel
    tegnap hívott telefonon egy kolleganőm, hogy a windows media player nem játsza le az audio cd-it, feltettem neki a winampot, azóta minden ok (hozzáteszem, ebben valószínűleg én vagyok a hülye, mert az új media player kezelése meghaladja informatikusi képességeimet, bar nem is hasznalom mivel szinte semmit nem jatszik le, amit a 6MB-os mplayer igen)
    az explorer mint böngésző szerintem a ''vicc'' kategória
    a videoszerkesztorol nem tudok nyilatkozni, meg nem probaltam, az lehet hogy tenyleg nagyon jo (en mindenesetre maradok az avidemuxnal)
    a remote desktop valoban mukodik, jol is, ez pirospont
    a messenger szinten mukodik, bar a legocskabb, legkisebb tudasu msn-kliens amit lattam, akkor mar inkabb a gaim vagy amsn

mod: a felsorolt programok mindegyikere atlag 3-4 alternativa talalhato egy atlagos Linux disztribben

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák