Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Tényleg vannak benne kiegészítő szoftverek. Hogy ezek mennyire jók vagy nem, arról nem akarok flame-et indítani (szerintem egyébként nem teljesen haszontalanok, de nem is kiemelkedően hasznosak). Viszont hasonlítsd össze egy 2 GB-os UHU-ban levő szoftverek funkcionalitását az alap Windows XP-hez mellékelt cuccok funkcionalitásával. Több nagyságrendnyi a különbség, még ha korrigáljuk is picit az eredményt, mert az XP nincs 2 GB. (Ld. Wordpad vs. OpenOffice, XP-s ''CD író'' vs. K3b, stb.)
Konklúzió: Az XP alapból sok helyet foglal. -
doc
nagyúr
ezek közül Te melyiket tartod használhatónak? (most nem arra gondolok hogy elindul és valamit lehet vele csinálni)
most nem leszólni akarlak, mert ezek a programok tényleg benne vannak, de pl. a számtechhez nem sokat értő barátnőm is a haját tépte mikor a wordpadot kellett használnia, és ő mondta anélkül, hogy egy szót is szóltam volna, hogy ennél még a win3.1-es write is jobb volt
a képnézegetővel a titkárnőnek volt gondja, rendszeresen szétfagyott a bejövő faxok nézegetése közben, feltettem neki az xnview-t, azóta semmi gond a géppel
tegnap hívott telefonon egy kolleganőm, hogy a windows media player nem játsza le az audio cd-it, feltettem neki a winampot, azóta minden ok (hozzáteszem, ebben valószínűleg én vagyok a hülye, mert az új media player kezelése meghaladja informatikusi képességeimet, bar nem is hasznalom mivel szinte semmit nem jatszik le, amit a 6MB-os mplayer igen)
az explorer mint böngésző szerintem a ''vicc'' kategória
a videoszerkesztorol nem tudok nyilatkozni, meg nem probaltam, az lehet hogy tenyleg nagyon jo (en mindenesetre maradok az avidemuxnal)
a remote desktop valoban mukodik, jol is, ez pirospont
a messenger szinten mukodik, bar a legocskabb, legkisebb tudasu msn-kliens amit lattam, akkor mar inkabb a gaim vagy amsn
mod: a felsorolt programok mindegyikere atlag 3-4 alternativa talalhato egy atlagos Linux disztribben
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest