- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Tényleg vannak benne kiegészítő szoftverek. Hogy ezek mennyire jók vagy nem, arról nem akarok flame-et indítani (szerintem egyébként nem teljesen haszontalanok, de nem is kiemelkedően hasznosak). Viszont hasonlítsd össze egy 2 GB-os UHU-ban levő szoftverek funkcionalitását az alap Windows XP-hez mellékelt cuccok funkcionalitásával. Több nagyságrendnyi a különbség, még ha korrigáljuk is picit az eredményt, mert az XP nincs 2 GB. (Ld. Wordpad vs. OpenOffice, XP-s ''CD író'' vs. K3b, stb.)
Konklúzió: Az XP alapból sok helyet foglal. -
doc
nagyúr
ezek közül Te melyiket tartod használhatónak? (most nem arra gondolok hogy elindul és valamit lehet vele csinálni)
most nem leszólni akarlak, mert ezek a programok tényleg benne vannak, de pl. a számtechhez nem sokat értő barátnőm is a haját tépte mikor a wordpadot kellett használnia, és ő mondta anélkül, hogy egy szót is szóltam volna, hogy ennél még a win3.1-es write is jobb volt
a képnézegetővel a titkárnőnek volt gondja, rendszeresen szétfagyott a bejövő faxok nézegetése közben, feltettem neki az xnview-t, azóta semmi gond a géppel
tegnap hívott telefonon egy kolleganőm, hogy a windows media player nem játsza le az audio cd-it, feltettem neki a winampot, azóta minden ok (hozzáteszem, ebben valószínűleg én vagyok a hülye, mert az új media player kezelése meghaladja informatikusi képességeimet, bar nem is hasznalom mivel szinte semmit nem jatszik le, amit a 6MB-os mplayer igen)
az explorer mint böngésző szerintem a ''vicc'' kategória
a videoszerkesztorol nem tudok nyilatkozni, meg nem probaltam, az lehet hogy tenyleg nagyon jo (en mindenesetre maradok az avidemuxnal)
a remote desktop valoban mukodik, jol is, ez pirospont
a messenger szinten mukodik, bar a legocskabb, legkisebb tudasu msn-kliens amit lattam, akkor mar inkabb a gaim vagy amsn
mod: a felsorolt programok mindegyikere atlag 3-4 alternativa talalhato egy atlagos Linux disztribben
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged