- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Komplikato #48 üzenetére
''A nyomoronc X1050-es tud csak 2.0B-t, leánykori nevén X550 ... vagy az csak 2.0A?''
Azt nehezen, ugyanis a 2.0a az NV kivaltsaga (GFFX) es funkciokat nezve tobbet nyujt mint a 2.0b -
Komplikato
veterán
Ebből a szutyok X1550-ből a Powercolor már gyárt AGP-s verziót is. Kérdés mi a fenének?
-
Komplikato
veterán
-
elit_hun
őstag
parasztvakitás rulz,mind1,majd a sok júzer megveszi,mint az 512 megás X1600-at...Ezek a gonosz VGA gyártók akaratosan akarják azt hogy lehetetlen legyen megmagyaráznom az osztálytársaméknak mi is a szitu
ma is egész angolon téríteni prübáltam,1-2 gyerek felfogta hogy nem csak a memória mérete számít,holnap megpróbálom elmagyarázni hogy a GPU micsoda
-
Csapi007
veterán
Hello
Parasztvakítás... -
Reac^
őstag
Már előre látom mennyi paraszt akarja majd evvel futtatni a játékait
-
kovy79
őstag
Nekem is szimpatikus volt az Asrock, csak a ddr2 ''kezelése'' ne lenne gyatra.
Se Samu, se noname 667-es memóval nem hajlandó menni (2db AM2NF6G-VSTA is így járt). Erre a nagykerben azt mondták, h mindenki viszi vissza, v vesznek hozzá Kingmax, v Kingston memót. Előtte egy ABIT KN9S került volna az ügyfél gépébe, csak azzal napi 2-3-szor fagyott. Gyári hibás volt a drága. Most egy Asus M2V teszi JÓL a dolgát.
Ezzel csak azt akarom mondani, h sztem nincs olyan, h ''ez tuti jó''. -
Hun'reeth
őstag
Irodai gépbe teljesen jó ez és legalább passzív. Persze, hogy valójában csak átcimkézik az azért elég gáz.
-
jakewyler
senior tag
Sziasztok
Ez a x1550 milyen szinten lessz kb, és milyen árba? -
amiko003
csendes tag
Most akkor lenne egy kérdésem az X1550-es DX10-es kártya, vagy lesz hozzá olyan driver? Vagy ezen csak éppen hogy fut a vista teljes pompájában?
-
-
Nekem jó tapasztalataim vannak az nVidiás AM2-es integrált VGA-val kapcsolatban.
6100, 6150 tud SM3-at isés ha jól sejtem akkor a többi vista követelménynek is megfelelnek. De ha annyira kell a főnöknek a külön GPU (bár itt PH!-n teszteltek le pár ilyen lapot és nevetslégesen lett lasabb mint a nem int. változta) akkor egy 6200Le is elegendő ez meg pár darab ezresért megvan. Irodába, ha tényleges irodai a felhasználás hót fölös nagy GPU.. kérdés már csak az h. főnöknek minek a külön GPU -
válasz
Dr. Romano #8 üzenetére
ha a (l)usert megkérdezed milyen garfikus kártyája van az fix h. azt mondja h. 128megás és itt ki is fúj a tudása.
-
Tyberius
aktív tag
Kolléga rakott össze annak idején megrendelésre Asrock lapos gépeket (különböző típusok, különböző procik alá, szal nem egy széria az egész), azt mondta, hogy teljesen jó lapok azok, egyikkel sem kellett szívnia... ASUS-szal viszont igen
Nekem egyszer volt hosszabb ideig Asrock lapos gépem, nem volt vele gond, korlátozottan még húzható is volt.
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
x1300pro non vista
x1550 vista capable
(x1300 = x1550)
érdekes matematikai ellentmondás -
Tomcat
őstag
Sokkal nagyobb gondom az hogy nem találok olcsó de jó minőségű AM2-es alaplapot nem inegrált VGA-val irodai felhasználásra. Ilyen ECS, ASROCK, stb.kategória kizárva.
-
Tomcat
őstag
Ami azt illeti az integrált VGA-kkal nekem csak rossz tapasztalataim vannak. Jó nagy fejmosást kaptam anno amikor integrált alaplappal szerelt gépeket rendeltem a cégbe. Most mind kint van a raktárban. Előre összerakott F*F* konfigok voltak.
Helyettük kellett új konfigokat összerakatnom. Alaplap+VGA csere, persze a leragasztott gari így ugrott. -
nap
addikt
Hogy ez mekkora atveres!
A marketingesek jol kitalaltak, hogy a 9550/X550 sikeret meglovagolva, hasonlo neven dobjak piacra. Aki nem olvas rendesen utana, azt konnyen atdobjak.
Ettol fuggetlenul egy 7300GT gdr3-mal, fenyevekkel jobb vetel. -
Tomcat
őstag
Annyira azért nem hülyeség, bár inkább adták volna ki X1350 PRO néven.
Irodai gépeket kell majd összeállítanom 2-3 hónap múlva és most már akár ezzel a kártyával is számolhatok. Ha 20e Ft alatt lesz a végfelhasználói ára akkor Vista-hoz irodába nem is kell több. Pláne ha még a passzív hűtésű is kapható lesz belőle. -
klepto
addikt
Most mi van?
Ez egy az egyben egy X1300pro, vagy módosítottak rajta valamit, ami miatt teljesen kompatibilis lesz a Vistaval? Ha nem, akkor már egy X1300pro-n is teljes látványban lehet futtatni majd a Vista-kat? -
Dr. Romano
veterán
Ez mekkora baromság! Lényegében a kari nem más mint az X1300 pro, ere meg kiadják új néven!
-
Fáraó
őstag
Csak hogy nagyobb legyen a számozási káosz...
Ha most egy számítástechnika iránt érdeklődő személy arra gondol: ''Na most megpróbálok összerakni egy gépet, meglátjuk mit tudok, aztán megkérdezek egy hozzáértő embert mi a véleménye.'' akkor sztem a videókariknál feladja. Még a procikon átrághatja magát -ott sebesség, L2 -> nagyobb=jobb, de ha rápillant az árlistában a videokarikra tuti feladja -ki hogy órajelez, milyen memót rak rá, stb.. -
HERR Z
veterán
tizenkétezerötszázpluszfáért akár még emberi is lehet
-
Yutani
nagyúr
Nem is tudom mit mondjak. Legalább nem 64 bites...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új, belépőszintű kártya valójában több mint egy éve piacon van, de más néven. A Vista miatt most átkeresztelték.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest