Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feeling
tag
Az A64 biztos h jó ideig fogja favorzálni a DDR1-et, mivel semmi sem olyan fontos a intergrált memória controller miatt mint az alacsony késleltetés. Amíg a DDR2 szar késleltetésekkel rendelkezik csak, az AMD biztos DDRes lesz
-
FlasH-BacK
senior tag
Arról nem is beszélve, hogy az A64 is sztem a ddr1 mellett fog voksolni még egy ideig. Ez a ddr2 is ilyen intel által erőltetett tech ,mint anno az rdram volt
.
-
ftc
nagyúr
DDR még tuti sokáig huzza.Mivel sok gyárto még mindig jobban favorizállja mint utodját.
-
Scream007
őstag
tök franko ez a ram.
és szeretem twinmost szerintem jo gyártó.
csak ugye az ára ennek valszeg hyperX árba lesz. -
sz.j
nagyúr
Az alábbi linkeken is érdemes körülnézni, ezek a memók is Samsung TCCD chipekkel van szerelve és valóban tudják a 2-2-2-5-öt:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Suliro
senior tag
A corsairt is tényleg leveri?
-
Suliro
senior tag
Nos elég komoly ramok lehetnek ezek, ha 460mhz-n 2-2-2-5-n mennek
-
anulu
félisten
arról nem szól a hír, hogy mennyibe fog kerülni...
szvsz mostanság a best buy cím az A-DATA DDR566-os RAM-jáé, mert 2,6V-on tudja a 2-2-2-5-öt ~DDR450-460-ig, ami nagyon jó, és ezzel a nála jóval drágább Corsair RAM-okat is sírva meghátrálásra készteti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Gyúrósok ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Linux kezdőknek
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest