- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feeling
tag
Az A64 biztos h jó ideig fogja favorzálni a DDR1-et, mivel semmi sem olyan fontos a intergrált memória controller miatt mint az alacsony késleltetés. Amíg a DDR2 szar késleltetésekkel rendelkezik csak, az AMD biztos DDRes lesz
-
FlasH-BacK
senior tag
Arról nem is beszélve, hogy az A64 is sztem a ddr1 mellett fog voksolni még egy ideig. Ez a ddr2 is ilyen intel által erőltetett tech ,mint anno az rdram volt
.
-
ftc
nagyúr
DDR még tuti sokáig huzza.Mivel sok gyárto még mindig jobban favorizállja mint utodját.
-
Scream007
őstag
tök franko ez a ram.
és szeretem twinmost szerintem jo gyártó.
csak ugye az ára ennek valszeg hyperX árba lesz. -
sz.j
nagyúr
Az alábbi linkeken is érdemes körülnézni, ezek a memók is Samsung TCCD chipekkel van szerelve és valóban tudják a 2-2-2-5-öt:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Suliro
senior tag
A corsairt is tényleg leveri?
-
Suliro
senior tag
Nos elég komoly ramok lehetnek ezek, ha 460mhz-n 2-2-2-5-n mennek
-
anulu
félisten
arról nem szól a hír, hogy mennyibe fog kerülni...
szvsz mostanság a best buy cím az A-DATA DDR566-os RAM-jáé, mert 2,6V-on tudja a 2-2-2-5-öt ~DDR450-460-ig, ami nagyon jó, és ezzel a nála jóval drágább Corsair RAM-okat is sírva meghátrálásra készteti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest