Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolle
tag
2 haverom egyhuzamban játszottak 24 órát ps2n a doa2-vel, és nem volt melegedés
ráadásul az a slim verzió volt amiben semmi hűtés..
gyerekcipő ez a ps3, de ha kijön, biztos hogy jó lesz, pláne hogy hozzánk úgyis csak a frissített verzió érkezik majd fél év késéssel, lásd psp -
SLYM
veterán
100 gép egy dobozban.
én megdícsérném azt az őstehetséget aki ezt így szervezte.......
-
DeepDish
őstag
Sok sza....mas hozzaszolas!!
-
Eugene Roe
őstag
Én azért annyira nem sajnálom a Sony-t... ugyanis nincs hozzá Halo
egyébként szerintem vitrinként ne egy 1m*1m*1m-es kockát képzeljetek el...
Mellesleg ha megveszed a PS3-at 150-ért akkor egy 20e-res klímára is futni fogjaHajrá X-Box!
-
Novai
tag
azé mi durva már be löksz egy ilyen hírt a neten és egy világcég máris milliókat bukik
szerintem amugy rendebe van vel minden
a ps1 meg a 2 előtt is ugyanílyen dolgok voltak mégis mind a kettő hibátlan alkotás lett
miután kijön és jönnek rá a hiper super gamég metal gear solid 4 meg egyébb hihetetlen csodák akkor meg veszik majd mint a cukrot
[Szerkesztve] -
szab.tam
nagyúr
Tényleg, mire elér hozzánk, addigra a gyerekbetegségekből már kigyógyítják. Csak hát ugye addigra a korrózió...
És nem értem, miért melegszik, hisz nincs is benne Sony aksi??? -
Notes
senior tag
Azért az érdekes folyamat, hogy a Sony kényelmes vezető pozíciójuából hogy tudta magát ilyen szituációba lavírozni.
-
Muton
addikt
mert egy hulladék ebben a fomában:
ekkor lesz a launch... bemutatunk egy fake ps3-at egy kiállításon... nem, mégsem, hanem fél évvel később... még mindíg nincs prototípus... ööö, izé, megint csúszunk... a mostani késés nem a mi hibánk... mots van egy kis gond, de a végső határidőt csak kicsit lépjük túl.... csöppet lassabb lesz, mint gondoltuk... az ugye nem baj, h Európa nincs a térképünkön... még egy kis csúszás... még pár hw és sw hiba...
minek jelentették be a ps3-at, amikor teljesen nyílvánvló, h meghaladja őket az előállítás és fejlesztés. ha ilyen szánalmas ütemben haladnak, akkor még a mai dátum is korai lenne, h bejelentsék, h terveznek ps3-t a jövőben. a sony meg könyvet írhatna. címe: így ne készíts konzolt. és leírhatná benne a ps3 történetét. a 2006 októberig történtek mehetnének az első kötetbe, az ezutáni meg majd kitöltene még pár könyvet. új könyvespolc rulz
a fentiek tekintetében ítélem 0-nak az egész projektet, a gagyi meg megérdemel egy kis rugosást.
de azért hajrá sony! remélem akkut nem tesztek bele
mod: az tök mindegy, h ki bonyolítja le a rendezvényt. nem az a cég került a címlapokra, hanem a sony. egyébként meg őket minősíti, h kikkel dolgoznak és ha a leonyolítónak nem volt annyi esze, h gondoljon a hőre, attól a megrendelőnak lehetne
természetesen nem vagyok xbox (egyéb konzol) fan
[Szerkesztve] -
Den
veterán
sikerült rúgni a ps3-on megint egy nagyot
nem mintha nem érdemelné meg az egész projet
erre
amimeg a vitrint illeti... télleg azt hiszed hogy egy kiállitási standot a sony mérnökei terveznek?
dehogyis... a sony megbiz vmi bonyolitó céget és az szervezi az egészet
ezt vitrines dolgot vmi elszállt, müszaki anafabéta látványtervező találta ki -
Notes
senior tag
A régi jó PlayStation-öm jut eszembe. Csak úgy nem fagyott ha ráirányítottam egy 20 centis ventit. Aztán persze másnap visszavittem a boltba, de az emlék megmaradt.
Egyébként nagy változtatások itt már nem szabad, hogy legyenek elvégre ha most már tényleg tartani akarják a dátumot akkor a gyártási speckóknak rég kész kell lenniük stb. ettől függetlenül azt el tudom képzelni, hogy aki a Sony standot tervezte inkább a dizájhoz értett semmint a konzolokhoz és egy üvegbúra alá tette szegény gépeket. Így nem is csoda ha meghaltak. -
REDeath
őstag
xbox360 is el let sietve picikét, ps3 remélem nem fog ''elromlani'' mint az xbox-ok...
-
Eagl3
veterán
Azért azt megnéztem volna, hogy egy kiállításon folyamatosan fagytak le a konzolok
Hogyan gondolták azt, hogy 200gépet összezsúfolnak egy bezárt helyresokat buknak egy kis figyelmetlenségen.
-
Ősember
őstag
azért az már szégyen, hogy egy ilyen teljesitményü csucshardvert nem képesek lehüteni 2 ventivel
egy jol megtervezett légcsatorna a megoldás, bár gondolom a kiállitáson már eleve meleg levegöt szivtak a gépek, ha az állitások igazak... szégyen, hogy milyen hülyeségeken buknak el a nagyok is
-
MUŁĐER
addikt
persze hogy melegszik, nagy fogyasztású cuccok vannak bezsúfolva egy viszonylag kis házba....biztos vagyok benne hogy otthoni használatnál nem lesznek gondok, azért nem hülyék tervezték a gép hűtését, megtervezték az elégséges hűtést, kirívó esetekben nem megfelelő, de a konzol fő használati területén (egy szoba pl.) elégséges lesz.
-
L3zl13
nagyúr
Annyiban egyetértek a Sonyval, hogy a konkurencia ugyanezt tudja (X-Boxot sem lehet tudtommal a falhoz tolni...), és hogy otthoni környezetben jó eséllyel nem fordul elő ilyen túlmelegedés, de hogy erre miért nem figyeltek oda a kiállítás megtervezésekor? Vagy még annyira sem tesztelték a konzolokat hogy tudjanak az esetleges problémáról?
-
simonzé
addikt
fffúúúúúúúúbbááááz...
Ezt már nem hiszem el... -
Hun'reeth
őstag
Ez GÁZ!
Ebből is meg kell várni a kiforrott szériát.
-
csudri
őstag
Azért kíváncsi leszek, hogy mennyire fognak melegedni a PS3-ak. Anno a MS elismerte hogy igenis elég nagy hely kell az X360-nak, mert szüksége van a levegőre. Na már most a japánok nem arról híresek, hogy baromi nagy nappalijuk lenne, úgyhogy valszeg csak egy polcra lesz besúvasztva a gép, lehet ezzel is lesznek így gondok a nem megfelelő szellőzés miatt.
-
Muton
addikt
hát ha a sony dolgozóinak ennyi esze van, h az amúgy is üvegházként működő vitrinbe nem építek hűtést, akkor essen is a részvényeik ára, de legalább 10%-ot.
sikerült rúgni a ps3-on megint egy nagyot
nem mintha nem érdemelné meg az egész projet -
ALI_G
veterán
ha a sony így folytajta akkor még tönkremegy
az akksi visszahívások világszerte már 7 millióra rúgnak, most meg még ez is
a sony forró talajra lépett -
george11
addikt
''ahol mintegy kétszáz konzol van összezsúfolva egy vitrinben''
Azért szívesen kezetfognék azzal, aki megálmodta, hogy többszáz konzol egy lezárt térben működni fog
Hány fok lehetett odabent a vitrinben? -
törölt tag
válasz
venember83 #1 üzenetére
vagy egy ventillatrot
bar a sonynak mar mashol is voltak melegedesi gondjai
bar azzal azert egyetertek, hogy valoszinu meleguk van a gepeknek, no de a desktopos cuccoknak is 70+ C° kell, hogy abnormalilsan viselkedjen... -
venember83
nagyúr
Meleg csarnok, mi??? Akkor adjanak 1 legkondit is a PS3hoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy túlmelegedő konzolokról érkező beszámoló miatt dollármilliókat bukhat a Sony.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest