Hirdetés
- 4K-s és 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
Engem a penz annyira nem boldogit, ha nem azt tehetem-csinalhatom amihez ertek, amit tanultam. En egy millaert se mennek sehova penztarosnak az tuti. Az a sok b@szme vasarlo, mindegyikre mosolyogni stb...
Szerintem az a gond, hogy azonos evig tanult szakmak nem egyenloen vannak fizetve. Pl. egyetemet vegzett tanar nem keres annyit mint egy doki... de lehet hogy rossz peldat vetettem fel.
[Szerkesztve] -
bokafix
csendes tag
orulok, hogy neked a mostani mgr-ed es mas vezetok normalisnak es jo fenek tunnek. sztem ezzel nincs is problema. szukseges hogy jo fejek legyenek.
azonban nekem kicsit mas elkepzelesem van egy hatekony es karizmatikus vezetorol.
szvsz az hogy muszakban dolgozott vki es technikai iranyitokent tevkenykedett (magyarul:muszakvezeto volt) egyaltalan nem determinalja hogy nagyobb letszamu osztaly korrekt - nem csak technikai - vezetoje lehet/legyen. ugy erzem, most az sfv idc-nel sajnos meg ez a helyzet. nincsenek komoly vezetok, akik valoban tudnak ''iranyitani''.
a muszakrenddel kapcsolatban pedig a HR-nek velemenyem szerint minimalis kozremukodese lehetett ebben a kerdeskorben. minden cegnel (kiveve mondjuk a fejvadaszattal, munkaerokozvetitessel foglalkozoakat) a HR egy tamogato funkcio, keves dontesi jogkore van. szvsz ez a dontes nem a HR-tol jott, hanem mashonnan...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest