Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Home server / házi szerver építése
- Mit fejlesszek a konfigon?
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
shtml
őstag
Valszeg igaza van a Realnak, én mégsem sajnálom, sőt kárörömmel nézem a döglődését.
Elmondhatatlanul sokat szívtam már azzal, hogy csak real formátumban elérhető videókat szinte soha nem tudtam még normálisan lejátszani. Hiába szedtem le a legújabb verziókat, a videók egy idő után megakadtak, a hang rendszerint ment tovább, de a kép vagy slide-show sebességűre lelassult, vagy végleg leállt. Nemcsak streaming videó esetén (amikor a bejövő sávszélességem 200+ kbyte/s volt), hanem a saját gépen lévőkkel is.
Ez többször és különböző verziókkal, különböző gépeken és különböző Win verziók alatt megesett, így szó sem lehet véletlenről.
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest