Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
Fr4G
aktív tag
nekem is abit th7iiraidom van 800as rambusokkal, nekem is nagyon bejonnek a rambusok csakhát intel nem emellett döntött...:O
-
nap
addikt
Ahogy a rambus inc. alatett a partnereknek, most valaki mas tesz ala a rambus inc.-nek. Vajon olcsobban lehet felvasarolni a ceget (a jogokkal egyutt), ha mar csodbe ment? :) Lehet, hogy a kozeljovoben tulajdonosvaltas lesz? :)
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Elrood
őstag
Ha az Intel nem adja meg a liszenszet a SiSnek a 800-s rendszerbuszra, akkor a SiS sütheti a rambus csipjeit:)
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
anulu
félisten
AMD-hez miért nincs RIMM??? Azzal az arhitetúrával, mondjuk TBredB 2400+ mellett szvsz csodákat tudna művelni...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Versus
senior tag
A sis chipset eredményeit természetesen nem tudom produkálni , de ha elolvasod az előttem hozzászólót akkor sok értelme nincs a tunningnak a sisnél ha 333Mhz felett nem hajtható dualban.Ez valószínűleg nem tesz túl jót a mem sávszélességnek.De amúgy ha megnézed 167 Mhz-es fsb-nél a ramok a Granite Bay -nél DDR334 -en mennek tehát nyugodtan összevethető egy DDR333-al felvértezett sis655-el.Talán ezért lehet hogy az alapon járatott GB és a sis655 az összehasonlító tesztekben a DD266 v. DDR333 ellenére is fej-fej mellett teljesítenek.Ide egy link ami válasz az első kérdésedre is : http://www.amd3d.com/CPU3D/review/p4sdx/compare.gif
Mondhatjuk szinte hibahatáron belül.Premium Vintage
-
DcsabaS
senior tag
A SiS655 csak max. DDR333-ig támogatja a dual-channel üzemmódot, ezért DDR400-as (üzemmódú) RAM-mal csak single-channel üzemmódban mérhették! (Annak természetesen nincs akadálya, hogy DDR400-as RAM modulokat DDR333-as sebességen dual-channel üzemmódban használjanak.)
Lásd:
http://www.sis.com/products/chipsets/oa/pentium4/655.htm
A 845PE chipsetes alaplaphoz viszonyított sebességből valószínűsíthető, hogy míg az DDR333-as (single-channel) üzemmódban ment (2564), addig a SiS655-ös DDR333-as (dual-channel) üzemmódban (3420) - ha éppen DDR400-as modulokkal is. -
Versus
senior tag
A tesztben valóban nem szerepel Canterwood sőt még csak egy Granite Bay sem.
Engedjétek meg hogy kiegészítsem az adatokat kommentár nélkül.
Granite Bay
fsb 156Mhz ,Int/Float : 3866/3867 Mb/s
fsb 167Mhz ,Int/Float : 4138/4143 Mb/s
Saját mérések
Canterwood a Sandra adatbázisban :
Int/Float : 4503/4484 Mb/sPremium Vintage
-
Dade
tag
Hi !
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nekem is egy TH7-II alaplapom van és teljesen meg vagyok elégedve vele.
Jó lenne, ha valamelyik gyártó látna fantáziát benne. :)
Üdv,
Dade''...Mordor éjfekete földjén, sűrű árnyak mezején...''
-
Indy
tag
1. Én nem látok Canterwood-chipsetes alaplapot a tesztben. ;]
2. A PC1333RIMM teljesítmény Sandra alatt jócskán (sicc!) meghaladja az ábrán látható 3704/3711-es eredményt, legalábbis papíron. PC1066-al megy 3400 körül...--- Wang Federal XTS300 ---
-
Sanya
nagyúr
Nekem az a bajom vele, hogy drága
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
woland
csendes tag
Nekem is ABIT THIIraid-em van, és én is meg vagyok vele elégedve. Nekem sincs semmi bajom a rambus-szal, legfeljebb annyi, hogy ha most megszűnik, akkor macerásabb lesz ilyet ramot kapni, márpedig én még tervezem további ram(bus)ok beszerzését, de sok helyen már most sincs :(
Read between the lies...
-
csudri
őstag
Nem kellene kihalnia a Rambusnak!!! Én egy éve a Rambus mellett döntötem, és nem is szándékozok váltani (kivéve ha nem lesz más lehetőségem). Ma is azt az AbitTH7IIraid alaplapot használom ami már több mint egy éve jelent meg és nincs nála jobb! De ha megszűnik a Rambus, akkor kénytelen leszek venni valami fos DDR alaplapot! NE!!!!!
-
Juliuska
senior tag
Ez - szerintem - még akkor sem bizonyít semmit. Mással is +vizsgálnám, nemcsak a Szandrával! Ha mindenben ENNYIRE jól teljesítene, akkor is volna még 1 kemény próba = árverseny. Vajon +éri-e az ára azt a kis többletteljesítményt?
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
DcsabaS
senior tag
Életképes? A 2-csatornás RAMBUS alig jobb ebben a szintetikus tesztben, mint az 1-csatornás DDR400. Valós alkalmazásoknál rosszabb. A 2-csatornás DDR400-tól pedig jócskán elmarad. Mi értelme lenne hát? Legfeljebb az, ha valahol nagyobb mennyiségben kallódnának kifejezetten olcsó RAMBUS modulok...
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest