Hirdetés
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Tessék:
''Dr. Pap László egyetemi tanár, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Híradástechnikai tanszékének vezetője és Vitai Attila, a Vodafone Magyarország Rt. vezérigazgatója''
szelektív olvasásban szenvedsz?
Dr. Dömölki Bálint állami díjas matematikus;
Biszak Sándor, az Arcanum Adatbázis Kft. ügyvezető igazgatója,
Dr. Prószéky Gábor, a MorphoLogic igazgatója.
Sánta Istvánné, a nagykanizsai 1.sz. posta vezetője...
[Szerkesztve]
#3 -ra: az, hogy valaki ''kitalál'' valamit még nem jelenti, hogy nem lehet saját cégének igazgatója
[Szerkesztve] -
csabika25
aktív tag
Kedves Sylvester Nóra! És a plecsni után mikor tetszik végre átengedni a MIBÉTS szabályozást, ha már ennyi pénzt beleölt a magyar államkincstár?
És jut eszembe, Devecz úr miért hogy és miért is került hirtelen a MÁV-hoz? Hallottam a sztorit, de már elfelejtettem.Emlékeim szerint valami süllyedő hajó effektus lehetett, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Magyar informatika rulez. -
faster
nagyúr
Magyar telekom (Matáv) és Antenna Hungária megkapta a menetrendszerinti plecsnijét.
Kíváncsi vagyok, kaptak-e valaha is olyan emberek kitüntetést, akik nagy dolgokat hajtottak végre, de ''csak'' mondjuk, kitaláltak dolgokat, meg megcsináltak dolgokat, nem pedig a szörny Rt. igazgatói székéből vezényeltek. -
modd3r
őstag
Szép szép, de mikor fognak végre a multi-vezéreken kívül mást is kitüntetni?
''Kóka János kezdeményezésére Dr. Beck Györgyöt, a Hewlett-Packard Magyarország Kft. vezérigazgatóját...''
Na neeee...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- eBay
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest