Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Pánik a memóriapiacon
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Tessék:
''Dr. Pap László egyetemi tanár, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Híradástechnikai tanszékének vezetője és Vitai Attila, a Vodafone Magyarország Rt. vezérigazgatója''
szelektív olvasásban szenvedsz?
Dr. Dömölki Bálint állami díjas matematikus;
Biszak Sándor, az Arcanum Adatbázis Kft. ügyvezető igazgatója,
Dr. Prószéky Gábor, a MorphoLogic igazgatója.
Sánta Istvánné, a nagykanizsai 1.sz. posta vezetője...
[Szerkesztve]
#3 -ra: az, hogy valaki ''kitalál'' valamit még nem jelenti, hogy nem lehet saját cégének igazgatója
[Szerkesztve] -
csabika25
aktív tag
Kedves Sylvester Nóra! És a plecsni után mikor tetszik végre átengedni a MIBÉTS szabályozást, ha már ennyi pénzt beleölt a magyar államkincstár?
És jut eszembe, Devecz úr miért hogy és miért is került hirtelen a MÁV-hoz? Hallottam a sztorit, de már elfelejtettem.
Emlékeim szerint valami süllyedő hajó effektus lehetett, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Magyar informatika rulez.
-
faster
nagyúr
Magyar telekom (Matáv) és Antenna Hungária megkapta a menetrendszerinti plecsnijét.

Kíváncsi vagyok, kaptak-e valaha is olyan emberek kitüntetést, akik nagy dolgokat hajtottak végre, de ''csak'' mondjuk, kitaláltak dolgokat, meg megcsináltak dolgokat, nem pedig a szörny Rt. igazgatói székéből vezényeltek. -
modd3r
őstag
Szép szép, de mikor fognak végre a multi-vezéreken kívül mást is kitüntetni?
''Kóka János kezdeményezésére Dr. Beck Györgyöt, a Hewlett-Packard Magyarország Kft. vezérigazgatóját...''
Na neeee...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Emlékeim szerint valami süllyedő hajó effektus lehetett, de lehet, hogy rosszul emlékszem.