Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdi
veterán
Tessék:
''Dr. Pap László egyetemi tanár, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Híradástechnikai tanszékének vezetője és Vitai Attila, a Vodafone Magyarország Rt. vezérigazgatója''
szelektív olvasásban szenvedsz?
Dr. Dömölki Bálint állami díjas matematikus;
Biszak Sándor, az Arcanum Adatbázis Kft. ügyvezető igazgatója,
Dr. Prószéky Gábor, a MorphoLogic igazgatója.
Sánta Istvánné, a nagykanizsai 1.sz. posta vezetője...
[Szerkesztve]
#3 -ra: az, hogy valaki ''kitalál'' valamit még nem jelenti, hogy nem lehet saját cégének igazgatója
[Szerkesztve] -
csabika25
aktív tag
Kedves Sylvester Nóra! És a plecsni után mikor tetszik végre átengedni a MIBÉTS szabályozást, ha már ennyi pénzt beleölt a magyar államkincstár?
És jut eszembe, Devecz úr miért hogy és miért is került hirtelen a MÁV-hoz? Hallottam a sztorit, de már elfelejtettem.Emlékeim szerint valami süllyedő hajó effektus lehetett, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
Magyar informatika rulez. -
faster
nagyúr
Magyar telekom (Matáv) és Antenna Hungária megkapta a menetrendszerinti plecsnijét.
Kíváncsi vagyok, kaptak-e valaha is olyan emberek kitüntetést, akik nagy dolgokat hajtottak végre, de ''csak'' mondjuk, kitaláltak dolgokat, meg megcsináltak dolgokat, nem pedig a szörny Rt. igazgatói székéből vezényeltek. -
modd3r
őstag
Szép szép, de mikor fognak végre a multi-vezéreken kívül mást is kitüntetni?
''Kóka János kezdeményezésére Dr. Beck Györgyöt, a Hewlett-Packard Magyarország Kft. vezérigazgatóját...''
Na neeee...
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest