Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
erdoke
titán
Igen ezzel én is összeakadtam, amikor az Infineonos linknél nézelődtem. Viszont ez alapján se derült ki számomra egyértelműen a dolog, inkább az elérés optimalizálásáról van benne szó, ha jól értettem, illetve hogy az mennyire jót tesz a sávszélességnek.
Akkor a QDR működésre DDRII üzemmódban mérget vehetek ugye? -
erdoke
titán
Namost oszlasd el a homályt a fejemben lszi: Úgy tudtam, hogy a DDRII nem a valós órajel emelésével operál, hanem kvázi QDR üzemmódban megy, azaz órajelenként négyszer küld és fogad adatot. Ezzel szemben az alábbi linkeken nemhogy megerősítésre találtam volna, de inkább az ellenkezője látszik, azaz DDR üzemmód emelt órajellel (más elérések és feszültségek mellett). Mintha csak egy erős optimalizálás lenne a DDRI-hez épest a különbség.
[L]http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDR2SDRAM/
DDR2SDRAMcomponent/512Mbit/K4T51043QM/K4T51043QM.htm[/L]
[L]http://www.infineon.com/cgi/ecrm.dll/ecrm/scripts/search/
prom_page_dispatcher.jsp?oid=34746&search_string=DDR2[/L]
???
Aktív témák
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest