- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Aztán majd itt is jön a TCPA, és ha illegális tartalmat próbáltál használni, akkor büntiből nincs vacsora (a mikrohullámú sütő, mint a jogdíjak beszedésének eszköze).
-
Genialis
aktív tag
Tudom, csak a vezérlést rá kell pakolni egy szabványos felületre, pl ipv6 over 220-as ethernet, és meg kell határozni, hogy melyik üzenet mit jelent. Pl 55667-es porton érkező ''trüttyölt ratyli'' jelenti a lámpafoglalatnak, hogy bekapcsol, stb. És innentől kezdve, akármi történik, az összes kapcsolónak ezt kell küldenie a felkapcsoláshoz.
-
reefeer
tag
Digitális otthon? Ajaj már látom magamelött hogy a vilyankapcsoló müködéséhez is firmware frissitéseket kell letölteni :DD
-
Genialis
aktív tag
-
Genialis
aktív tag
Hát nem tudom. Nekem a digitális otthon azt is jelentené, hogy a 220-as kábel egyben nagysebességű hálózat is, amin az eszközök kommunikálnak. Természetesen ez szükségtelenné teszi a bonyolult villanyszerelést (pl alternatív kapcsolás) mert minden eszköz ip szám alapján vezérelhető, és egy kapcsolónak megmondható, hogy melyik lámpát kapcsolja, stb. Továbbgondolva, akár PC-ről is vezérelhető a teljes elektromos rendszer a lakásban... Na mindegy már megint a korom előtt járok...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest