Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKIspest
tag
Sziasztok Srácok!
Olvastam az üzenetváltást, gondoltam, mint "betolakodó", hozzászólok. ;-)
A sztori onnan indult, hogy voltunk vagy 5-en, akik nagyjából együtt mozogtak. Egyszer csak jelezte egy PH! tag, hogy van egy jó magyar csapat, szeretnénk-e csatlakozni. Nekünk tetszett az ötlet, hogy az egyik legjobb MAGYAR csapatban lehetünk, ezért beléptünk. A segítségünkkel meg is fordítottuk az akkori állást. Aztán jött minden magától: sorozatos győzelmek (nehéz ellenfelek ellen is), ill.csatlakozott még 1-1 szuper játékos.
Én azt vettem észre, hogy sok/több korábbi csapattag is örül neki, nagyon jó érzés a világ élbolyában lenni. :-D Lásd a lenti képernyőmentés a leendő játék egyik pályájáról - már most gyakorlunk. ;-)
Azmeg teljesen természetes, hogy ez nem mindenkinek az "életcélja", ill. a gyengébben felszerelt autókkal rendelkezők nem élvezik ezt a "csúcshajszolást". Higgyétek el, nekem sem életcél. Családom van, gyerekeim és k.sokat melózom. Azonban ez egy kedvenc hobbivá vált, szabadidőmben (ez mondjuk elég kevés...) :-) sokat játszom.
Ha jelzitek, hogy ez nektek így nem buli, akkor lelépünk - nem is kérdés!! Csak attól tartok, hogy akkor jönne velünk jó pár olyan régebbi fórumtag, aki szeretne a legjobbak között lenni.
Olyan ötlet is volt valóban, hogy lehetne egy ún. fiókcsapat - nem a nulláról, hanem egy meglévő csapat "átalakításával". Vki jelezte is lentebb, hogy van is egy olyan csapat, ami akár meg is felelhet ennek. Az infókat ugyanúgy megosztanánk, fejlesztenénk egymást.
Lényeg, hogy én sem örülök, ha feszkó van! Nem akartunk mi ilyet okozni, ezért ha mondjátok, akkor kilépünk, és keresünk egy másik csapatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest