Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• AKIspest

tag

Sziasztok Srácok!

Olvastam az üzenetváltást, gondoltam, mint "betolakodó", hozzászólok. ;-)

A sztori onnan indult, hogy voltunk vagy 5-en, akik nagyjából együtt mozogtak. Egyszer csak jelezte egy PH! tag, hogy van egy jó magyar csapat, szeretnénk-e csatlakozni. Nekünk tetszett az ötlet, hogy az egyik legjobb MAGYAR csapatban lehetünk, ezért beléptünk. A segítségünkkel meg is fordítottuk az akkori állást. Aztán jött minden magától: sorozatos győzelmek (nehéz ellenfelek ellen is), ill.csatlakozott még 1-1 szuper játékos.

Én azt vettem észre, hogy sok/több korábbi csapattag is örül neki, nagyon jó érzés a világ élbolyában lenni. :-D Lásd a lenti képernyőmentés a leendő játék egyik pályájáról - már most gyakorlunk. ;-)
    Az :R meg teljesen természetes, hogy ez nem mindenkinek az "életcélja", ill. a gyengébben felszerelt autókkal rendelkezők nem élvezik ezt a "csúcshajszolást". Higgyétek el, nekem sem életcél. Családom van, gyerekeim és k.sokat melózom. Azonban ez egy kedvenc hobbivá vált, szabadidőmben (ez mondjuk elég kevés...) :-) sokat játszom.

Ha jelzitek, hogy ez nektek így nem buli, akkor lelépünk - nem is kérdés!! Csak attól tartok, hogy akkor jönne velünk jó pár olyan régebbi fórumtag, aki szeretne a legjobbak között lenni.

Olyan ötlet is volt valóban, hogy lehetne egy ún. fiókcsapat - nem a nulláról, hanem egy meglévő csapat "átalakításával". Vki jelezte is lentebb, hogy van is egy olyan csapat, ami akár meg is felelhet ennek. Az infókat ugyanúgy megosztanánk, fejlesztenénk egymást.

Lényeg, hogy én sem örülök, ha feszkó van! Nem akartunk mi ilyet okozni, ezért ha mondjátok, akkor kilépünk, és keresünk egy másik csapatot. :R

Új hozzászólás Aktív témák