Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Alex91
félisten
válasz

üzenetére
						Ezt egyebkent arra mondtam, hogy:
1. Amivel a sajat disztrojanal nem tapasztalt, az nem azt jelenti, hogy masik disztronal nincs ilyen problema.
2. Amikor felvetettem a gondom, akkor erre az volt a valasz (nem nevezem meg, hogy ki volt az
 ), hogy ezt a disztrot nem igazan ismeri, nem tud segiteni.Es egy smile is volt a vegen... De azerrt kivancsi vagyok a "csak ilyenekre" is, ha mar felvetetted
!De szerintem most is csak puffogtal egyet, mint amikor tok hulyeztel...
 - 

Alex91
félisten
válasz

üzenetére
						egyáltalán nem elképzelhetetlen módon arra a lehetőségre kattinthattál, hogy a másik ablakkezelő legyen az alapértelmezett.
Nem hiszem, de akkor is, ha kivalasztom, hogy melyikkel szeretnek loginolni, akkor csak tan at kellene valtania
 Vagy csak disznek tettek ki a valasztas lehetoseget? 
Most miert nem lehet elfogadni, hogy lehet a Linux is bugos?

- 

- 

- 

törölt tag
válasz

üzenetére
						nem biflázni kell a parancssorokat. abban a néhány esetben, amikor egyáltalán felmerül, hogy majdhogynem csak azt lehet használni, akkor is elég részletes manuálokat kapsz az adott parancshoz a man parancsnév beütésével.
ráadásul ezeket nem úgy tanulod mint az egyetemi vizsgaanyagot: előző éjszaka az egész félévet, ne adj Isten, szigorlat esetén 4 félév anyagát 20 kávé alatt, hanem folyamatában, mint a kisgyerek a nyelvet. csak lassabban, mert már nem vagy kisgyerek, és egyrészt nem fog olyan jól az eszed, másrészt már vannak nem ebbe az irányba mutató beidegződések. - 

Alex91
félisten
válasz

üzenetére
						rosszul gondolja. lehet, kevesebbet kell hegesztenie, mint window$ felrakásnál.
Mar megint felrertheto voltam
. Arra gondoltam, hogy ujjat szeretne, de megse a Linux lesz, hanem HW-t, SW-t is cserel.A Puppy valoban megfeleloen fut, hasznalhato is. Bar azert fapadabb, mint a nagyobb disztrok.
Ubuntu fel se ment, valoban
. Suse volt. - 

Alex91
félisten
válasz

üzenetére
						"Megveszi az evek ota Wint hasznalo user a Mac-jet. Elso dolga, hogy rak ra Win-t is, mert ugye azt szokta meg.">már megbocsáss, tipikus switch: kőhülye bármihez! ez a mondatod mindent elmondott egy ilyen switcher-ről.
Azert kivancsi vagyok, hogy ezert ugyan miert kohulye?

- 

bobsys
veterán
válasz

üzenetére
						elvileg csak alaplap csere utan ker ujra aktivalast (de ha esetleg maskor is pl: HDD csere akkor sincs problema)
1: neten keresztul aktivalod ha nem megy
2: telefonos aktivalas ha nem megy
3: szinten telefonon de ugyfelszolgalatossal nem automatan keresztul
a kutya nem fogja megkerdezni hogy mivan, miert csereltel alaplapot, hany eves, van-e szamlad ilyesmik
szamlat akkor kernek ha a kulcsod nem jo mert "softvare hamisitas aldozata lettel" vagyis vettel egy wint a boltban es atvagtak - 

D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz

üzenetére
						Mint írtam OEM annyi, hogy egy gépre vagy jogosult telepíteni. Ha cseréled nem tagadja meg a telepítő a telepítést. jogilag meg az összeépített gépre szól amiben te kicserélhetsz mindent, már ha felragasztod a matricát, én nem tettem meg. Tulajdonképpen kapsz apénzedért egy CD kulcsot ami működne letöltött iso-val is.
 - 

D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz

üzenetére
						Az egy dolog. Én arra reagáltam, hogy ő azért törölte le a Windows XP-jét, mert nincs rá normális videólejátszó. De van erre írtam. 5 perc Google vagy 1 kérdés adott fórumban és rögtön lett volna megoldás.
Egyébként ha visszaolvasod a hsz.-em ott áll a The KMPlayer, MPC és a GOM Player ami bizony csak win-re van.Bocs de attól még, hogy valami nyílt forráskódú attól még nem linux-osabb, ez hülyeség. Annyi hogy platformfüggetlen. Éppen ez lenne a követendő példa.

Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
 - LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
 - REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
 - Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), hogy ezt a disztrot nem igazan ismeri, nem tud segiteni.
!
 Vagy csak disznek tettek ki a valasztas lehetoseget?