Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mondjuk az nekem is vicces volt, mikor VBoxba telepítettem opsn SuSE-t, és a telepítés elején kiírta: neki legalább 1GB ram kell a telepítés alatt. ehhez képest azért simán települt kevesebbel is.
bár alapból azért mást ír:
"openSUSE 11.1
Hardware RequirementsopenSUSE supports most PC hardware components. For the best computing experience, your system should meet these minimum requirements for openSUSE 11.1:
* Processor: Intel—Pentium 1-4 or Xeon; AMD—Duron, Athlon, Athlon XP, Athlon MP, Athlon 64, Sempron or Opteron
* Main memory: At least 256 MB; 512 MB recommended
* Hard disk: At least 500 MB for minimal system; 3 GB recommended for standard system
* Sound and graphics cards: Supports most modern sound and graphics cards
* DVD-ROM Drive (required for installation from DVD media)"de nem a puppy-t kell felrakni. van rengeteg distro, ami a hd-re települ, teljes értékű, bár talán nem lesz olyan csilivili mintha a GDE-vel vagy KDE-vel lenne: openbox, fluxbox vagy egyéb, jóval kisebb forrásigényű ablakkezelővel vannak.
és parancssor:
az M$ PowerShell-jéhez is van pl. egy 405 oldalas magyar könyvecske.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Goddess of Victory:Nikke
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest