Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #219 üzenetére
nem lehet a privikhez hasonloan a forumokra is user-tiltast rakni? baromira unom mikor minden hulye ovodas itt vergodik meg osztja az eszt (mar ha lenne mit osztani)
mar kezdett volna normalis iranyba folyni a forum, normalis hangnemben, ilyenkor persze mindig megjelenik valami szerencsetlen
Azzal meg, hogy codeck pack-ot kell vadászni arra utalsz, hogy nem alkalmas a win nélkülük videólejátszásra.
olvasd vegig megegyszer amiket irtam, kulonos tekintettel arra, hogy MIKOR tortent amit elmondtam...
(azt mar csak zarojelben jegyzem meg, hogy kisse morbid azzal kardoskodni a windows felsobbrendusege mellett, hogy a Linuxrol portolt videolejatszo milyen jo rajta
)
-
doc
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #216 üzenetére
szerintem jarulj a moderatorok ele egy fejlovesert
Én megírtam, hogy az MPlayer for Windows-ról azt alligha rakhattad volna fel
na ezt a mondatot nem tudom ertelmezni...Egyébként is mit szólsz bele én arra reagáltam ha tájékozott lett volna és ellenszenv nélkül (fúj ms, fúj win) állt volna hozzá akkor alkalmas videólejátszásra is bőven a win. Egyébként röhely amiket itt le kell írnom, miért is ne lenne alkalmas a Win rá. VICC.
marmint mibe miert szolok bele? abba hogy kiforgatod amit mondok, es baromsagokat adsz a szamba?
es ki mondott olyat hogy a windows alkalmatlan videolejatszasra (marmint rajtad kivul, eddig egyedul te irtad ezt le)
-
doc
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #211 üzenetére
Egyébként tévedés OEM-et csak 1 gépre lehet feltelepíteni, ennyi közben lehet másik is az. Jogilag a matrica a házon van abban meg, hogy mi van belül más kérdés. Én nem ragasztottam fel
a matrica meg tudtommal kotelezoen kell hogy ott legyen a hazon
mi az hogy "jogilag a hazon van" a matrica?vagy ott van vagy nincs, mi az hogy jogilag
Az egy dolog. Én arra reagáltam, hogy ő azért törölte le a Windows XP-jét, mert nincs rá normális videólejátszó. De van erre írtam. 5 perc Google vagy 1 kérdés adott fórumban és rögtön lett volna megoldás.
hazudsz
soha nem allitottam hogy azert toroltem le a windowst, mert nincs ra normalis videolejatszo (az mv2player-t pl nagyon szerettem)idezet:
a videolejatszas meg az egyik utolso csepp volt a poharban, ami miatt vegleg szamuztem a windowst a geprol, baromira meguntam hogy folyton codeceket kell telepitenem, aztan egy ido utan ha felraktam azt, amivel meg tudtam nezni a filmet amit akartam, a masikat nem tudtam nezni tobbet
hol beszelek en itt lejatszorol, meg arrol hogy csak emiatt toroltem a windowst?jo lenne ha befejezned a baromsagok terjeszteset
meg jo hogy nemsokara kezdodik az iskola, onnantol majd csak szunetben meg suli utan osztod az esztHa cseréled nem tagadja meg a telepítő a telepítést. jogilag meg az összeépített gépre szól amiben te kicserélhetsz mindent, már ha felragasztod a matricát, én nem tettem meg. Tulajdonképpen kapsz apénzedért egy CD kulcsot ami működne letöltött iso-val is.
esetleg olvasd el a licence-et, amit elfogadsz az oem windowshoz...
-
törölt tag
válasz
D4rkAv3ng3r #211 üzenetére
"ffmpeg is developed under Linux">a harmadik bekezdés eleje.
KMPlayer
"Controversy:
Gabest, original author of Media Player Classic claimed that KMP was violating the GPL by using GPLed code written by both him and others in a closed-source program. Development team have denied this allegation; they maintain that player did not actually include the mentioned GPL code in the executable, and thus was not breaking any GPL rules. Controversially, player was bundled with a GPL component, although when the authors were notified they deleted the GPL breaching part bundled with the program. K-Multimedia Player is listed on FFmpeg's Hall of Shame indicating that it is violating FFmpeg's license terms by distributing binaries of software under GPL or LGPL without source."tehát miről beszélünk? "linuxosabb", bár igazán mindegy...
-
doc
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #204 üzenetére
A The KMPlayer nem instabil napi szinten használom. Tájékozottság kérdése. MPlayer-ből meg tudom van több verzió én az MPlayer for Windows-ra gondoltam természetesen. Egyébként is MPlayercsak egy nylt forráskód amiből írtak több verziót, ha instabil azt kell szidni aki készítette nem a platform hibája, de KMPlayer és VLC eléggé stabil.
a habzoszaju eszosztas helyett elobb tanulj meg olvasni, sehol nem irtam a kmplayerrol
MPlayercsak egy nylt forráskód amiből írtak több verziót, ha instabil azt kell szidni aki készítette nem a platform hibája
jesszus
ez ugye csak vicc?
mi az hogy tobb verziot, meg hogy a program az "egy nyilt forraskod"?
ismerem az mplayer projectet nagyon regota, a stabilitas meg sajnos igenis platformfuggo, ugyanaz a verzioszamu mplayer linuxon tokeletesen mukodik, ami windowson teljesen veletlenszeru modokon elhasal (bar ismetlem, itt elsosorban a mencoderrol beszelek) -
törölt tag
válasz
D4rkAv3ng3r #198 üzenetére
VLC Player, MPlayer: kicsit jobban utána kellene nézni. Mindkettő opensource, és emiatt jóval inkább Linuxos, mint Window$os. sőt, az MPlayer Linuxra készült előbb.
MPlayer
A KMPlayer pedig szimplán GPL jogokat sértő módon használja az egyébként szintén Linuxra írt ffmpeg technológiáját.
VLC is főképp (de nem csak) az ffmpeg-et használja.(#199) D4rkAv3ng3r:
"OEM Win 25-30k körül van attól függően">ja, ha meg tönkremegy a hd, vagy az alaplapot cseréled, akkor veszed megint, ugye? -
zoltanz
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #208 üzenetére
Ha úgy érzed igazad van, állj ki az elveid melett és ha tényleg úgy van úgyis melléd állnak.
Megköszöném ha erről küldenlél akár privátban egy linket. A GOM Player nem ismerem sajna.
-
Morden24
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #199 üzenetére
Nem teljesen igaz, a Windows NT 4.0 hat service pack-ot is kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest