Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teclast Tablet Topic
- Alienware notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
rosszul gondolja. lehet, kevesebbet kell hegesztenie, mint window$ felrakásnál.
nem fogalmaztál rosszul, de szerintem aki vesz/telepít egy olyan rendszert, amit előtte még nem használt, sőt, gyakorlatilag fogalma sincs róla, hogy mi az, és emiatt teszi, amit írtál: na erre írtam, hogy kőhülye.
a 256MB az xp esetében is csak alaphelyzetben elég, bármi tűzfal+antimaleware, és már annyi. különben meg van Linux, amelyiknek ennyi sem kell: Damn Small Linux: a telepítője 51MB, csak a ram-ba települ, onnan fut, vagy PuppyLinuxok, különböző méret, de hasonló mód, mint a DSL, vagy tinycorelinux, stb, stb.
és tényleg, az eredeti rendszerkövetelmények az XP-hez elég minimalisták, de 64MB-n te sem vársz sokat.
viszont akkor azt mondd meg nekem, légyszi, ha 1,5GB van a gépemben, miért tetű lassú rajta az XP? mikor az Ubuntu nem az?
feltételezem, a csilivili Linux Ubuntu volt. Annak a minimál követelmény 384MB. de a Xubuntunak pl. 128.
Viszont olyan érdekességet mondok neked: az Ubuntu 9.04 rendszerkövetelménye ugyan úgy 384MB mint korábban, viszont a teljes rendszer felállása után kb. 130MB-t használ. Itt persze nincs compiz bekapcsolva, de ha az be van (forgó hordó, szétfröccsenő/elfüstölő/összehajtogatott/bármi ablakok, miegymás), akkor még plusz 60MB-t rászámolsz, oszt szevasz.
XP-t én nem láttam 130MB-vel, bár valszeg keveset láttam eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest