Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Alex91 #352 üzenetére

rosszul gondolja. lehet, kevesebbet kell hegesztenie, mint window$ felrakásnál. :)

nem fogalmaztál rosszul, de szerintem aki vesz/telepít egy olyan rendszert, amit előtte még nem használt, sőt, gyakorlatilag fogalma sincs róla, hogy mi az, és emiatt teszi, amit írtál: na erre írtam, hogy kőhülye.

a 256MB az xp esetében is csak alaphelyzetben elég, bármi tűzfal+antimaleware, és már annyi. különben meg van Linux, amelyiknek ennyi sem kell: Damn Small Linux: a telepítője 51MB, csak a ram-ba települ, onnan fut, vagy PuppyLinuxok, különböző méret, de hasonló mód, mint a DSL, vagy tinycorelinux, stb, stb.

és tényleg, az eredeti rendszerkövetelmények az XP-hez elég minimalisták, de 64MB-n te sem vársz sokat. :) viszont akkor azt mondd meg nekem, légyszi, ha 1,5GB van a gépemben, miért tetű lassú rajta az XP? mikor az Ubuntu nem az?

feltételezem, a csilivili Linux Ubuntu volt. Annak a minimál követelmény 384MB. de a Xubuntunak pl. 128.

Viszont olyan érdekességet mondok neked: az Ubuntu 9.04 rendszerkövetelménye ugyan úgy 384MB mint korábban, viszont a teljes rendszer felállása után kb. 130MB-t használ. Itt persze nincs compiz bekapcsolva, de ha az be van (forgó hordó, szétfröccsenő/elfüstölő/összehajtogatott/bármi ablakok, miegymás), akkor még plusz 60MB-t rászámolsz, oszt szevasz.

XP-t én nem láttam 130MB-vel, bár valszeg keveset láttam eddig. :)

Új hozzászólás Aktív témák