Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
De, tévedsz. Az, hogy <censored> ms meg intel mit ugatírozik a netbookokról, szerencsére nem minden gyártót fékezi meg. De legyen igazad, eddig is jobban szerettem umpc-nek hívni azt, amire sokan mások netbookot mondanak. Attól mindig sikítófrászt szoktam kapni, hogy mások látatlanban megmondják, nekem mi van a kezemben.
Linuxos windowson... tartok tőle, ebben a témában nagyon nincs alapod nyilatkozni. Én próbáltam, a fent emlegetett esetek saját esetek voltak és ez csak egy-két példa volt.
"És még mindig kitartok azon állításom mellett, hogy netbookon nem jobb a linux. ": ha nem bánod, lefordítom: te még mindig kitartasz azon álláspontot mellett, hogy netbookon jobb az xp. A hozzászólásaim lényege pedig a következő: AKKOR HASZNÁLD AZT. A linuxot meg hagyd békén, a linux nem akar xp 2.0 lenni. Nemhogy nem akarlak meggyőzni arról, hogy a linux jobb, szeretnélek lebeszélni róla. Mindenkinek, de főleg neked, jobb lesz ez így.
Szerk: a távoli asztalt összehasonlítani egy hálózattranszparens grafikus felülettel azért elég lol, ezt ugye érzed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vicces képek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- eBay
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Interactive Brokers társalgó
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest