Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
De, tévedsz. Az, hogy <censored> ms meg intel mit ugatírozik a netbookokról, szerencsére nem minden gyártót fékezi meg. De legyen igazad, eddig is jobban szerettem umpc-nek hívni azt, amire sokan mások netbookot mondanak. Attól mindig sikítófrászt szoktam kapni, hogy mások látatlanban megmondják, nekem mi van a kezemben.
Linuxos windowson... tartok tőle, ebben a témában nagyon nincs alapod nyilatkozni. Én próbáltam, a fent emlegetett esetek saját esetek voltak és ez csak egy-két példa volt.
"És még mindig kitartok azon állításom mellett, hogy netbookon nem jobb a linux. ": ha nem bánod, lefordítom: te még mindig kitartasz azon álláspontot mellett, hogy netbookon jobb az xp. A hozzászólásaim lényege pedig a következő: AKKOR HASZNÁLD AZT. A linuxot meg hagyd békén, a linux nem akar xp 2.0 lenni. Nemhogy nem akarlak meggyőzni arról, hogy a linux jobb, szeretnélek lebeszélni róla. Mindenkinek, de főleg neked, jobb lesz ez így.
Szerk: a távoli asztalt összehasonlítani egy hálózattranszparens grafikus felülettel azért elég lol, ezt ugye érzed.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest