Új hozzászólás Aktív témák

• lenox

veterán

válasz dezz #42 üzenetére

Erdekes video. Az nem vilagos meg, hogy oke, hogy a 240 Hz-es frissitesnel gyorsabb a frissites 2x, de egy frame-en belul szazalekosan is gyorsabb?

Ugye a samsung 2233 + 3d visionnel az a problema, hogy 120 Hz a kepfrissites, vagyis kb. 8 ms van egy kepre, de ebbol 2 a monitor, 2 a szemuveg meg 2 a szinkron toleranciaja, maris csak 2 marad nezni a kepet (most csak hasalom a szamokat). Hiaba 2x gyorsabb a sony, ha ott 4 ms-bol 1 a monitor, 1 a szemuveg es 1 a tolerancia, akkor meg mindig csak az ido negyede marad nezni a kepet. Viszont ha 120 Hz-en megy, akkor mar tobb, mint a fele megmaradhatna az idonek. Nem talaltam sehol review-t, ahol ezt megmondanak, meg feheren-feketen se lattam leirva, hogy 3d modban milyen kepfrissitessel megy a sony, de pont a fentiek miatt mint mar irtam szkeptikus vagyok, hogy 240-nel menne... Nyilvan ez 2d modban nem erdekes.

Masik kerdeskor, hogy milyen adat megy a kanocokon. Lcd monitornal egyik opcio ugye dual-link dvi, akkor siman kimegy 120 kep 1920x1080 masodpercenkent. Szerintem pl. a samu 120 Hz-es plasmak pont azert nincsenek fent a support listan, mert hdmi-n ezt nem tudjak, es hdmi-vel kell egy masik kanoc (vesa stereo), amivel a szinkront kapja a tv, gondolom mert pl. csak 30 kep/oldal megy a kanocon, es a tv konvertalja fel a framerate-et?
    Sony-nal ugyanez hogy nez vajon ki? HDMI 1.4? Nvidia kartyak meg nem tudnak 1.4-et, atit szokas szerint nem tudom, de meg a foci vb elott mindenki fogja tudni, de akkor is kerdes, hogy hany kep megy ki masodpercenkent?

Kozben latom mar ti is irtatok... De nem baj...

Új hozzászólás Aktív témák