- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shaddam
aktív tag
A g4l-t ajánlom ha olyan perverzióid vannak mint néha nekem hogy oda vissza vmware,proxmox, fizikai vas migrálás a program
-
Igen, nekem is ezek miatt lett KVM. Kevesebbet eszik, és rugalmasabb. Rendesen frissül alatta az OS is.
Jó az ESXi, csak tényleg sok otthonra.
A migrálás azért lehet érdekes, mert ugye ha 1 géped van, és az meghal... akkor mehet tovább a móka a másikon, esetleg a kettőn együtt.
-
adika4444
addikt
Jó kis bejegyzés. Anno én is terveztem szórakozni ilyesmivel több Kimsufi szerveren, darabja potom 20 euróért, de aztán elpasszoltam egyiket-másikat, így egy maradt. Ha nem is migration, de ami nekem nagyon tetszik és nem rég találtam, hogy ha a host gépet reboot-olom, lehet suspend-elni a guest-eket. Ez azért nagyon jó, mert ha rebootolok valami miatt, onnan folytatják a VM-ek, ahol abbahagyták. Nem vagyok hoszting, magamnak meg még egy-két embernek futtatok Windows-t, Debian-t, de nagyon tetszik, hogy minden onnan fut tovább, ahol abbamaradt az újraindításig.
Nagyon bejön ez a KVM + libvirt kombó, headless gép GUI nélkül a szerver a Franciáknál, a laptopom Windows amiről kezelem. Megnéztük a VmWare Esxi-t, de túl van bonyolítva ilyen egyszerű használathoz mint az enyém. A Proxmox-on gondolkodtam még, de jelenleg nagyon bejön, hogy a sima Debian-on fut az egész virtualizálós téma, így ugyanis a host OS-ra van téve csomó cuccom és csak az fut külön, ami Windows, nem saját vagy ami eldobós. A Proxmox is rakható, ha jól tudom Debian-ra, de erre a célra azt is overkill-nek érzem.
Na így a végére jól elkanyarodtam, de szeretek ezzel mókolni én is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest