- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Jó kis bejegyzés. Anno én is terveztem szórakozni ilyesmivel több Kimsufi szerveren, darabja potom 20 euróért, de aztán elpasszoltam egyiket-másikat, így egy maradt. Ha nem is migration, de ami nekem nagyon tetszik és nem rég találtam, hogy ha a host gépet reboot-olom, lehet suspend-elni a guest-eket. Ez azért nagyon jó, mert ha rebootolok valami miatt, onnan folytatják a VM-ek, ahol abbahagyták. Nem vagyok hoszting, magamnak meg még egy-két embernek futtatok Windows-t, Debian-t, de nagyon tetszik, hogy minden onnan fut tovább, ahol abbamaradt az újraindításig.
Nagyon bejön ez a KVM + libvirt kombó, headless gép GUI nélkül a szerver a Franciáknál, a laptopom Windows amiről kezelem. Megnéztük a VmWare Esxi-t, de túl van bonyolítva ilyen egyszerű használathoz mint az enyém. A Proxmox-on gondolkodtam még, de jelenleg nagyon bejön, hogy a sima Debian-on fut az egész virtualizálós téma, így ugyanis a host OS-ra van téve csomó cuccom és csak az fut külön, ami Windows, nem saját vagy ami eldobós. A Proxmox is rakható, ha jól tudom Debian-ra, de erre a célra azt is overkill-nek érzem.
Na így a végére jól elkanyarodtam, de szeretek ezzel mókolni én is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest