Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
Hát nem azért, de ez szerintem elég randára sikerült.
A balesetveszélyről nem is szólva.
Ráadásul engem a lemez állandó sivítása egy idő után arra sarkallna,
hogy vágjam földhöz az egész miskulanciát. -
Gergosz2
veterán
http://benheck.com/xbox-360-laptop-original[link]
-
Gergosz2
veterán
Csináétak már hordozható xbox360-at is.
-
buzus
aktív tag
Fenomenális, nem tudom megérte-e a ráfordított időt, de nekem minden esetre tetszik
-
nrgia
őstag
Tetszene..de nem tetszik.
-
imibogyo
veterán
"Talán egyetlen problémája, hogy jelenleg csak tápkábel segítségével tudjuk működtetni."
Hát igen, ez egy mobil eszköznél tényleg elég nagy probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest