Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Az Iomega tetszik, azt elfogadnám.
-
Szerintetek ez a superhero tényleg hasznos? Mikor az itunes minden csatlakoztatáskor automatikusan menti az adatokat a gépre? Van ennek akár 0.1-nyi létjogosultsága is? :S
-
phanzetomox
őstag
az a superhero bejövős, más telókhoz is kéne gyártani ilyet
-
Beri78
őstag
nagyon jó kis cucc
-
talpalavalo
aktív tag
Egyetértek, és 13 ezerért egyáűltalán nem is drága... A kérdés az hogy mit mente le?? ÉS állítható-e valahol, hogy mit mentsen le? Mert például filmeket, zenéket egyéb média tartalmakat (kivétel ezalól a fényképek és saját videó felvételek) stb. tök felesleges lenne ha lementene... ÉS idehaza kapható lesz majd?
-
Day 'n' Nite
tag
Ez az e-Book Holder szerintem ötletes
Más kérdés, hogy nem vagyok benne a célközönségben, valósznűleg nem is leszek... -
Probber
őstag
Az e-Book Holder-rel már találkoztam az egyik üzletben, vízszintes és függőleges pozícióba is forgatható.
-
DMG
senior tag
Kivűl esek a célcsoportból, de ez a SuperHero, ez tényleg jó ötlet, csinálhatna valaki ilyet PenDrive-ra, csak feldugom, és már menti is lefele a cuccokat, nem kell hozzá bekapcsolni a gépet, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest