- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
borisz_B
tag
Nekem nagyon bejön a LG W2753V, kár, hogy TN panel van benne!
Romboljunk, hogy építhessünk!
-
dezz
nagyúr
válasz venember83 #2 üzenetére
+1.
Vajon miért gondolják, hogy miközben az 26"-től fölfelé a legújabb generációs S-PVA és S-IPS panelok vannak az LCD-tévékben, ide jó lesz a TN is? Persze így nagyobb lesz a nyereség, és ugye a multiknál ez a fő szempont.
-
waverider
senior tag
minnél nagyobbak, annál inkább hiányzik a webkamera belőlük (nekem)
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Illidan
tag
Nekem kezd már egy kicsit sok lenni ez a fényes, "zongoralakk" hatású borítás. Úgy néz ki viszont, hogy ezzel a véleményemmel kisebbségben vagyok, mert mindenhol ezt erőltetik. A tv-k között is szinte már csak ilyet lehet találni.
-
m1sk4r
aktív tag
Nekem is a T2x0 ugrott be ahogy megláttam.
Aurea mediocritas
-
gabi133
aktív tag
LG W2753V és társainak az áráról nincsen info? Engem pl a 24"-osé érdekelne.
-
sNORh
addikt
válasz Sandormaster #18 üzenetére
hát igen, nemgyengén, és jóval drágább is, igaz +1"-al nagyobb az LG, de a samu azért samu..
jah és jó hogy egyre gyakrabban párosítják a tvtunereket a moncsikkal.. nagyonjókAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
az első, nemgyengén hajaz Samuék meggylakk moncsijára..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
pacorro
aktív tag
-
Zolexx
aktív tag
F-INCSI monitorok Szerintem ezekből fogok választani nemsokára.
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
Depression
veterán
Az a TV nagyon tetszik. Idővek be is szerzek egy ilyet, az tuti!
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
"5000:1 képaránnyal"
Ez ám a kvára szélesvásznú kijelző -
Franklin
addikt
válasz gametofiton #9 üzenetére
Persze, van. Igaz nem sok és általában nem TN panelesek, szóval nem elég hogy ritkák, még drágábbak is a wide-osaknál.
Pl. Samsung 214T, 21", 1600x1200, 130e Ft
De hát így van ez az informatikában... :-)
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Szerintem nem is baj. Most váltottam 4:3-ról 16:10-es képarányú monitorra és most már vissza nem térnék. Valahogy rossz érzés ha nem wide monitort bámulok, olyan nyomottnak tűnik az egész.
Nem mellesleg ahogy nézem mind inkább a wide felé haladunk, a cikk szerint ugyan is a L22WU-PF modellnek már 5000:1 képaránya van.
-
gametofiton
tag
Én is 1600*1200as felbontásúra vágyom...vagy ha nem is ez, de ne legyen wide..azok valamiért nagyon nem jönnek be...
Am van egyáltalán 4:3as LCD monitor? -
cizoe
őstag
LG W2753V nagyon szép!
-
Franklin
addikt
Vajon 1600x1200-as felbontású monitort már egyáltalán nem akar kihozni egyik gyártó se? Wide only és kész? :-(
-
Solten
őstag
Szépek.
Saor Alba
-
dy_nmq
aktív tag
a 226WU-t igy meg lehet emelni mint ahogy a képen van? nekem 226WTQ van ami kinézetre ugyanez viszont annak semmilyen állítási lehetösége nincs.
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
Gonosz15
aktív tag
Csak nekem fura a monitorok világában ez a két dolog egymás mellett: Multimédia és TN+Film panel..
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Monitorok Huawei, HP, Samsung
- Samsung S24R350FZR Monitor!24"/IPS/75hz/Freesync/
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160 4K, 144Hz, AMD FreeSync Premium Pro, Nvidia G-Sync monitor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest