- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Attól függ, hogy mit építenek egymásra. Ha mondjuk egy keveset fogyasztó lapkára raknak egy zabálósat, akkor ott igazából nincs különösebb probléma ebből. Ha mondjuk két sokat zabálót raknak egymásra, na az már kicsit para, de leginkább akkor kell valami speckó megoldás, ha mondjuk három lapka kerül egymásra. Erre vannak érdekes ötletek, kis üregek a hűtőfolyadéknak a lapkák között, stb.
-
Holyshout
csendes tag
Félreértettél, nem a cikket kritizáltam, hanem úgy általában a cikkek/hozzászólások hangvételére gondoltam. De tökéletesen igazad van, ezért is off topicba írtam.
@sleger: Persze értem én, na de ha elég időt és pénzt adunk az embereknek (vagy bármilyen cégnek) akkor azok előbb utóbb - sajnos - "furcsa" dolgokat fognak művelni.
De bocsi igazatok van, sajna most ide sikerült a hozzászólás, majd legközelebb figyelek erre
Üdv
-
GeryFlash
veterán
+1
Akit erdekel hogy valojaba mik hangoztak el az nezzen ra itt, olyan aprosagok maradtak ki mint pl: To avoid doubt, Sunny Cove will have AVX-512. We believe that these cores, when paired with Gen11 graphics, will be called Ice Lake
Komoylan nem ertem hogy Abu miert csak az AMD-s vonzatu dolgokrol tud szinvolas cikket irni, abszolut AMD szimaptizans vagyok de nagyon hianyoznak a regi tagok (Oliverda leginkabb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest