- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
GeryFlash #14 üzenetére
A cikk(ek) valóban afféle rövid tudósítás jellegűek anélkül, hogy hosszas elemzésbe és jövőfejtegetésbe kezdett volna - ami pedig pont az ilyen beszélgetős demo-bemutató showk velejárója és célja.
Tehát én se bántam volna hosszabb elemzést olvasni.
De nézd a jó oldalát: Abu abba se ment bele, hogy a nemrég megjelent pletykákról - ami pedig eléggé "the way how amd will rule the world" jellegű - legalább tudósítson, hogy volt egy ilyen is, nemhogy abba, hogy az amd majd talán így megy úgy kit és hogyan fog ez alapján lenyomni.
Nekem az a gyanúm, hogy ez valamiféle fizetési okból lehet. Még akár azt se tartanám kizártnak, hogy a prohardvert tényleg finanszírozza az AMD egy kelet-európai ügynökségen keresztül a megjelent nagy elemző cikkek alapján. Vagyis hogy valami ilyen okból esetleg érdeke a lapnak és az újságírónak hosszú amd cikkeket megjelentetni, míg más cikkek esetén darabra megy az elszámolás és nem éri meg 8 oldalas intel cikket hozni.
-
Holyshout
csendes tag
válasz
GeryFlash #14 üzenetére
Abszolút egyetértek. Mikor időm engedi, az érdekesebb cikkeket elolvasom, és megnézem a hozzá tartozó kommenteket is. Volt egy hozzászólás, pontosabban kérdés, idézem "miért van az, hogy itt (mármint a fórumon) minden ami Nvidia és Intel az sz*r?"
Jogos kérdés, és nekem is ez az érzésem valahányszor meglátom ezeket a cikkeket, vagy a kommentek egy részét.
Attól, hogy az Intel/Nv drágábban kínál (most nem számítva azt a sok hülyeséget, melyet művelnek) ezért útálni őket....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest