Új hozzászólás Aktív témák
-
Holyshout
csendes tag
Félreértettél, nem a cikket kritizáltam, hanem úgy általában a cikkek/hozzászólások hangvételére gondoltam. De tökéletesen igazad van, ezért is off topicba írtam.
@sleger: Persze értem én, na de ha elég időt és pénzt adunk az embereknek (vagy bármilyen cégnek) akkor azok előbb utóbb - sajnos - "furcsa" dolgokat fognak művelni.
De bocsi igazatok van, sajna most ide sikerült a hozzászólás, majd legközelebb figyelek erre
Üdv
-
Holyshout
csendes tag
válasz
GeryFlash #14 üzenetére
Abszolút egyetértek. Mikor időm engedi, az érdekesebb cikkeket elolvasom, és megnézem a hozzá tartozó kommenteket is. Volt egy hozzászólás, pontosabban kérdés, idézem "miért van az, hogy itt (mármint a fórumon) minden ami Nvidia és Intel az sz*r?"
Jogos kérdés, és nekem is ez az érzésem valahányszor meglátom ezeket a cikkeket, vagy a kommentek egy részét.
Attól, hogy az Intel/Nv drágábban kínál (most nem számítva azt a sok hülyeséget, melyet művelnek) ezért útálni őket....
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- Posta, csomagküldés
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest