- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
GeryFlash #14 üzenetére
A cikk(ek) valóban afféle rövid tudósítás jellegűek anélkül, hogy hosszas elemzésbe és jövőfejtegetésbe kezdett volna - ami pedig pont az ilyen beszélgetős demo-bemutató showk velejárója és célja.
Tehát én se bántam volna hosszabb elemzést olvasni.
De nézd a jó oldalát: Abu abba se ment bele, hogy a nemrég megjelent pletykákról - ami pedig eléggé "the way how amd will rule the world" jellegű - legalább tudósítson, hogy volt egy ilyen is, nemhogy abba, hogy az amd majd talán így megy úgy kit és hogyan fog ez alapján lenyomni.
Nekem az a gyanúm, hogy ez valamiféle fizetési okból lehet. Még akár azt se tartanám kizártnak, hogy a prohardvert tényleg finanszírozza az AMD egy kelet-európai ügynökségen keresztül a megjelent nagy elemző cikkek alapján. Vagyis hogy valami ilyen okból esetleg érdeke a lapnak és az újságírónak hosszú amd cikkeket megjelentetni, míg más cikkek esetén darabra megy az elszámolás és nem éri meg 8 oldalas intel cikket hozni.
-
Holyshout
csendes tag
válasz
GeryFlash #14 üzenetére
Abszolút egyetértek. Mikor időm engedi, az érdekesebb cikkeket elolvasom, és megnézem a hozzá tartozó kommenteket is. Volt egy hozzászólás, pontosabban kérdés, idézem "miért van az, hogy itt (mármint a fórumon) minden ami Nvidia és Intel az sz*r?"
Jogos kérdés, és nekem is ez az érzésem valahányszor meglátom ezeket a cikkeket, vagy a kommentek egy részét.
Attól, hogy az Intel/Nv drágábban kínál (most nem számítva azt a sok hülyeséget, melyet művelnek) ezért útálni őket....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest