- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Amit adnak hozzá az a sima szivacs, nem memóriahabos. Az ez. Gondolkoztam is egy darabig, hogy megveszem, mert nekem akárhogy teszem, ez a vastag szivacs inkább kényelmetlen mint hasznos...
De igazából az Ikea-st akarom most kipróbálni, formára tetszik mert vékonyabb, és tippre nem nyomja annyira előrébb a derekamat. -
nyunyu
félisten
Előfordulhat, hogy a háztartásunkban akad már egy noblechairs EPIC, ICON, netán HERO szék, és csak egy memóriahabos párnaszettet szeretnénk hozzá vásárolni.
???
Miért, ezek nem gyári tartozékai a székeknek?
Vagy csak a drágább verziókhoz jár alapból?(Múlt héten vettem a Herot, dobozában ott figyeltek a párnák is.)
[szerk:]Aha, Heroknál tartozék, Epicek adatlapja nem említi, hogy járna hozzá.
-
Champipi
aktív tag
Aderéktámaszok nagyon hasznosak annak aki órákat görnyed monitor előtt. Kérdés, megér-e 23 000 Ft-ot, amikor Ikeában a BORTBERG csak 4000 Ft. De még egy márkásab (pl.: Fellows) is csak 7000 Ft. Jysk-ben 4500 Ft a derékpárna.
-
Skynet258
veterán
Cserélném a Cooler Master CK550-et valami másra (amúgy nem tudom miért, csak úgy... illetve talán valami halkabb kéne a mostani brown kapcsolónál), nézegettem ezeket a Red Dragonokat de nem fogtak meg, betűtípus is milyen hülyén néz már ki.
Silent Red-de nincs magyar teljes méretű bill tényleg? Egy Ducky-t találtam csak ha jól rémlik, azt annyi. -
M@cika
őstag
Karácsony előtt? SEMMIT!
Majd januárban, ha a raktárkészlet kisöprés lesz (nyilván nem videokártyára gondolok, mert ott a kisöprés is tripla áron megy) -
Mostly Harmless
tag
Köszi az infót, a Vault-tec-es párnákat már meg is rendeltem.
-
Dester31
tag
Egy ilyen infinity mirroros házat imádnék E-ATX méretben úgy, hogy felülre elférjen egy 360-as radiátor. Más kívánságom nincs, pontosabban nem lenne.
-
pusszycat
nagyúr
Egy olyan mancs fejpántot mindenképp beszerzek magamnak.
-
Sunnam
tag
Elolvastad a cikket?
"Az iWay karácsonyig tartó akciójában – a RED202112 kuponkód használatával – három Redragon klaviatúrát is 30 százalékos kedvezménnyel szerezhetünk be, többféle kapcsolóval."
-
flexxx2
őstag
Az hogy lehet, hogy a redragon bill. árak a boltban 6-7ezerrel drágábbak mint az oldalon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A karácsony előtti utolsó hétvégén házak, jó árú billentyűzetek és szerszámok vannak a fókuszban.
- Suzuki topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest