Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Amit adnak hozzá az a sima szivacs, nem memóriahabos. Az ez. Gondolkoztam is egy darabig, hogy megveszem, mert nekem akárhogy teszem, ez a vastag szivacs inkább kényelmetlen mint hasznos...
De igazából az Ikea-st akarom most kipróbálni, formára tetszik mert vékonyabb, és tippre nem nyomja annyira előrébb a derekamat. -
Skynet258
veterán
Cserélném a Cooler Master CK550-et valami másra (amúgy nem tudom miért, csak úgy... illetve talán valami halkabb kéne a mostani brown kapcsolónál), nézegettem ezeket a Red Dragonokat de nem fogtak meg, betűtípus is milyen hülyén néz már ki.
Silent Red-de nincs magyar teljes méretű bill tényleg? Egy Ducky-t találtam csak ha jól rémlik, azt annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A karácsony előtti utolsó hétvégén házak, jó árú billentyűzetek és szerszámok vannak a fókuszban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest