Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Digitalis #66 üzenetére
Nem ismertem, meg baromira összetett ez az egész.(kinek mire kell stb.. ) A jövő valszeg az lesz, mint amit újabban mindenki csinál, hogy beleépíti a hangfalba az erősítő részt is. (drágább cuccokban is)
"Hifi / hang" cuccoknál számomra ami lehangoló, hogy 8-10 év és cserés lesz a pereme a hangszórónak, utána meg már nem az igazi. -
Piftuka
veterán
válasz
#38075904 #63 üzenetére
"Namármost amennyibe ez került, ahhozképest ez a 13 ezres 333-as logi nem rossz. Vagy ha olcsóbban vagy ilyen árban tudsz jobbat, ne titkold el."
Hiszen írtam fentebb az olcsó, de klasszisokkal jobb megoldást!
Feltételezem, hogy hozzáértő vagy (ha C-V és QSC cuccokat használsz), így biztosan tudod, hogy a "Cambridge Soundworks" soha nem sz*rral gurigázott, amikor megvásárolta őket a CREATIVE.
Főleg, ezek az első közös szettjeik kiválóak. Ám még az azt követően megjelent első CREATIVE "Megaworks" hangfalszettek közül is érdemes válogatni.
A jó ezekben, hogy mindegyik már nagyon "retro"; ügyes keresgéléssel tényleg meg lehet vásárolni őket ~5.000-10.000 forintért.
Ez csak abban az esetben lehet probléma, ha valaki mindenképpen új terméket szeretne. Azt viszont tudni, kell hogy sem ebben az árkategóriában, sem a még több 10.000 forinttal drágábban sem fog tudni megközelítőleg sem olyan hang (és kidolgozási) minőséget találni.
A DTT2500 annyira jó kis cucc, hogy miután évekig megelégedéssel használtam a számítógépemhez (és a mai napig ezt használom; immár ~16 éve), vásároltam még egy szettet, és az lett az otthoni házimozi szettem.
Most is csak amiatt cserélem le (megy a nővérem tévéje és DVD lejátszója mellé társnak), hogy sok BD filmemen már csak DTS HD-MA hangformátum található, azt pedig nem ismeri.
-
törölt tag
Nekem egy xls-215 pár van itthon egy qsc gx3 végfokkal + Essence STX II .
Meg egy üzemen kívüli cli 218s subnak.(nagy a szoba)
Namármost amennyibe ez került, ahhozképest ez a 13 ezres 333-as logi nem rossz. Vagy ha olcsóbban vagy ilyen árban tudsz jobbat, ne titkold el. Trustot soha nem vennék, mert az a geniusnál is hulladékabb belsővel bír, akárhányszor hoztak hozzám trust terméket javítani mindig felsírtam a "minőségen" külsejük persze mindig bazári..Genius 5.1 ek meg mind megdöglenek, kivétel nélkül.
Csak úgymond lakótelepi kényszerből hallgattam ezeken "zenét"és még ezekért a kis ... ért is pampogtak a szomszédok. Vidéken nem annyira probléma. Árukhoz képest jók a logik.Csodák persze nincsennek.
-
NKing
tag
válasz
Raysen623 #37 üzenetére
Nem, akkor neked Logitech Z625-öd van, azon van optikai bemenet és az a Z623 újabb kiadású modellje. Minőségében és felépítésében egyébként totál ugyanolyan, mint a 623-as, csak az optikai bemenetben különbözik és ezért kerül 10 ezerrel többe. Jó hangkártyára kötve nagyon szépen tud szólni a 623 is, így effektíve fölösleges pénzkidobás, ha nem használod az optikát.
-
Piftuka
veterán
válasz
#38075904 #49 üzenetére
A 8. hozzászólásban már említette MCGaiwer...
Bárhogy is, ez a megoldás a teteje mindennek! Pontosabban a "legalja". Olyan szintű igénytelenség, és felháborító pofátlanság, hogy azt nehéz is lenne kifejteni.
Egyébként éppen most jöttem haza a Media Markt-ból, ahol megnéztem a kiállított 2.1-es szetteket...
Hát kérem, már dizájnra is csapnivaló mindegyik, az anyaghasználat pedig egyenesen szánalmas. (A véglet a famintás matricával borított műanyag hangfalszett a Trust és a Genius műhelyeiből.)
El tudom képzelni, hogy mennyire szólnak "jól" ezek a szettek. És ezeket adják ~20.000-30.000 forintokért...
-
-
troviko
senior tag
A Z623-at miért nem Bluetooth-al adja ki a Logi. Ha BT-s lenne, simán megvenném. Így nagyon erősen gondolkozom egy kisebb modellen, mert nekem nagyon fontos a BT. Igaz van egy Logitech BT adapterem, de azt a Hi-Fi-mhez használom.
-
Nekem a Logitech Z313 van otthon és szerintem az egyik legjobb ár érték arányban.
-
Noukoum
veterán
válasz
Dark Archon #51 üzenetére
Nyugodtan veheted a régit új árán ha neked megfelel.
-
twollah1976
őstag
A legdragabb Logitec 2.1-es szet helyett plusz 30 ezer forintert mar jo minosegu Onkyo mini hifit (CS-265) vehet az ember es abban legalabb igazi a csipogo.
-
-
Zyrius
aktív tag
Kicsit régi cuccok vannak ebben az ajánlásban.
'
Valami jó CD írót tud ajánlani valaki ha lehet RW -
törölt tag
Kommenteket nem olvastam, ha már volt sorry.
A 333 as szett "jól" szól, de a kis dobozban a magasok csak díszek.(látom a 337 nél rájöttek h ez ... tré)
A 313 nak van magasa, mármint a hangzásra gondolok. A 323 as sokkal tompább, szinte semmi magasa nincs, csak rá kell nézni a szatellitek hangszóróira, viszont a 313 nál kicsivel hangosabb.
A 333 as az ilyen full játéktermi" hangzást hoz.
(az hogy valami jól"szól, mindig az árához képest értem)
-
traz75
tag
"igyekszik kedvezményes áron adni.... Közülük a legolcsóbb 194 100 forintba kerül."
Belerokkanás azért talán nem lesz a nagy igyekezetbe.
-
Piftuka
veterán
Figyelemfelkeltőnek jó. Én például megtudtam, hogy van ilyen szekció az Oáziscomputer honlapján.
A kérdés az, hogy ezek használt termékek (akár csak pár óráig-napig; de webáruházi vásárlástól elállásból származnak), vagy tényleg "csak" bontott a dobozuk?
Nem mindegy... azért is fontos a kérdés, mert egyes termékeknél az "új, bontott" jelzők szerepelnek a termék neve mellett, míg más termékeknél csak az, hogy "bontott"...
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Titmouse09 #42 üzenetére
De,de.
Sőt, szerencsére nem kötelező laptopot venni sem.
Ha rajtam múlna 1dbot nem adnának el ebből. Ha meg megveszi valaki, hát gratulálok neki!
Mi lesz a következő? Karácsonyra jönnek majd a "b" only wifis, 10Mbit/s-es floppys notik? Alig vááárom!
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #33 üzenetére
Nem olvastad? Ha gyorsabb netet akarsz van benne N-es wifi.
4 éve talán reális lett volna az ára. Bár majdnem 5 éve hogy ilyesmi áron 4 magos (gbit lanos) gépet vettem.
-
joey04
titán
Ennél is jobb azonban, hogy egyszerre lehet tölteni ezt az akkumulátort, és rajta keresztül például a notebookot – bár ez triviálisnak tűnik, sok powerbank mégsem képes erre.
Ez valóban nem egy rossz dolog!
-
Fecy
tag
válasz
Aprósólyom #38 üzenetére
-
b.
félisten
AZ RTX szériában egyetlen egy kártya van ami teljesítményben eddig nem volt elérhető, a 2080TI, a többit aki akarta már 3 év alatt a magáévá tehette.Annyit azért hogy ezek baromi nagy és összetett GPU-k talán az eddigi legdrágábban gyártott kártyák gamer célra, hisz nem is volt rá alkalmas gyártósor igazán, 14 nm-n.( Voltáé de hát ott a kártya ára bőven visszahozta a költségeket) Persze van rajt sár NV nek, nem vitatom.
2060 nem lesz RTX, valószínűleg nem lesz ilyen drága és összetett.. Már 2070 se rendelkezik rosszabb ár/ teljesítmény mutatóval mint pascal,( persze ha a nevet nem nézzük, hisz ott xx80 kártyát kaptál ) reméljük ahogy megyünk lefele úgy fog javulni a helyzet, de azt az áttörést nem hozza, mint pascal. talán majd a refresh verzió, ami kisebb csíkszélen készül, addig ez meg úri huncutság lesz. -
--HARDCORE--
senior tag
100Mbit
-
nyunyu
félisten
ASUS X540LA noti hiába olcsó,szerintem ennyiért is felejtős.
Még csak nem is olcsó 140k-ért.
Húgom X555UQ valamit vett 2 éve karácsonyra 170k-ért, abba i5-6200, Gef940MX, 8GB RAM, ingyen táska is belefért.
Mondjuk a tapipadja, meg a kijelzője annak is használhatatlan hulladék. -
Szasza8000
csendes tag
2014-ben a Z313-as hangfalat 8721 Ft-ért vettem PCX-nél és már akkor sem lehetett új szériának nevezni, 3-4 éves lehetett. Tudom infláció, USD/Ft stb, de vagy kijöhetne új verzió belőle vagy az ára mehetne lejjebb. (Hivatalos oldalon 15999 Ft.)
Különben jó hangszóró, nem bántam meg, hogy megvettem.
De azért lehetne mit javítani rajta, pl. hogy a hangerőszabályzó vezetékei ne legyenek összeforrasztva a mélynyomóval. -
tibaimp
nagyúr
Wombath: RTX 20xx tesztek mikorra várhatóak?
-
Amerigo57
őstag
Inno Videokártyát akkor sem vennék , ha féláron adnák.
Nagyon sok probléma van velük , és az Inno cég garanciája , akár egy fél év utánjárásba is kerülhet.....
-
Geller72
veterán
válasz
Dark Archon #6 üzenetére
De azért mindig vannak elegen ahhoz, akikkel meg lehet etetni a technikai bullshitet. Ugye?
.
-
pusszycat
nagyúr
A power bankokról lenne egy épp ésszel fel nem fogható kérdésem. Szóval feltöltöm vele a telefont 100 % ahogy kell,majd a telefon merül mint a titanic. Ha meg töltővel töltöm fel, minden normális.
-
törölt tag
Egy ismerősömnél találkoztam egy prémiumabb darabbal PC-s 2.1-ből. Szemre 50-80K között lehetett, viszonylag szerencsésen volt elhelyezve, beállítva. Első számot mint háttérzenét végighallgatva meglepően kiegyenlített és tiszta hangok jöttek ki belőle, már majdnem érdekes volt hallgatni.
A második-harmadik számnál már gyanús volt, hogy ugyan azok a bőgő és lábdob hangszínek és arányok szólalnak meg mint az elsőnél, pedig egy másik előadót hallgattunk egy másik évtizedből.Sokat fejlődött a "technika", de a 2.1 fizikai problémáit nem tudta legyőzni a DSP sem, arra képes hogy eladja magát a terméket, de otthon gyorsan rá lehet unni arra a négy stabil hangra amit kiad a boom-box.
Én otthon inkább nem hallgatok zenét, mert a képi tartalomhoz illúziórombolónak érzem a hatást.
Ha nagyon muszáj, mert meg kell tanulni egy zenekar repertoárját, akkor akkus fejhallgató erősítő + K240m fejhallgatóval teszem. -
jedis
senior tag
Agygörcsöt tudok kapni ezektől a durva "OC órajelektől"
. 0,018%-os memó OC ! Az igen ! Értékcsökkent akciós 120GB-os SSD 12800-ért ? Hülyének is megéri, mikor ennél picit többért már 240-eset lehet kapni, ha még Satás is. F.sza.
-
MCGaiwer
addikt
-
-
Noukoum
veterán
Ötödik generációs processzorral ellátott laptopot ajánlani 2018-ban
-
icp1970
senior tag
ASUS X540LA noti hiába olcsó,szerintem ennyiért is felejtős. U-s procival csak I5-öt vennék(kivéve a (8.gent) és a HD kijelző is már elég elavult.
-
Geller72
veterán
Ha valami, akkor a 2070 egy igazán túlárazott valami.
. Többek közt. 200-ért mi?
. Hát persze.
-
MuldR
tag
Komolyan 3 db bontott dobozos termék kikerül a PH címlapjára? Mondjuk ha mindegyik termékből lenne 100-100 db. Na de 3?
-
D.Va
őstag
Nem tudom de valahogy az elmúlt pár évben nagyon kínai bazári kinézetűek lettek a logitech hangszórói... A z5500/2300 még mindig sokkal jobban néz ki szerintem, ráadásul az új modellek (z906/623) hangszórói 5 centivel kisebbek..., meg az egész mélyláda is... Megy a spórolás.
És akárki akármit mond a régebbi modellek jobbak is mélyben. Mielőtt beszól valaki, tapasztalat, van itthon z5500 és z2300 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest