2019. július 17., szerda

Útvonal

Tesztek » Hazai Pálya rovat

Hardverajánlatok mindenszentekre

Extra hosszú hétvégénk van ismét, de ez nem jelenti azt, hogy ne akadna pár akciós termék a boltokban!

Hangszórók


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

A friss akciókkal kezdve, több Logitech hangrendszer is megvásárolható most kedvezményesen, melyeket a PCX.hu-nál találhatunk meg a szokottnál kedvezőbb áron. A sort a 10 000 forintos Z313 szett nyitja, mely 2.1-es kiépítésű és 25 watt teljesítményű. A mind a mélyláda, mind pedig a szatellitek esetében basszreflex megoldást használó hangsugárzók összessége a gyártó ígérete szerint 48 Hz-től képes értékelhető minőségben megszólaltatni a hangokat.


Logitech Z313 [+]

A Z313 rendelkezik egy kis távvezérlővel, ami egy apró, vezetékes egység, de még mindig jobb, mintha az asztal alatt kéne keresgélnünk a hangerőállítót. A hangszóró egy darab 3,5 mm-es bemenetet kínál, és került rá fejhallgató-kimenet is arra az esetre, ha a környezetünk inkább a csendet preferálná.


Logitech Z333 [+]

Nagyon hasonló paraméterekkel rendelkezik a négyezer forinttal drágább Z333-as hangrendszer – itt a többletet a nagyobb membránok, erősebb sugárzók jelentik, ami a 40 wattos effektív teljesítménnyel párosítva érezhetően jobb dinamikát jelenthet. A kialakításban jóval kisebb az eltérés, viszont a szatellitek nem basszreflex, hanem zárt kivitelűek, ami feszesebb hangzást ígér. A vezetékes távvezérlő itt is jelen van, ahogy az extra 3,5 mm-es vonalszintű bemenet is, melyet például okostelefonokhoz használhatunk. A Logitech nem feledkezett meg itt sem a fejhallgató-kimenetről.


Logitech Z337 [+]

További előrelépést jelent a 21 000 forintba kerülő Z337 modell, ám ez nem elsősorban az analóg oldalon mutatkozik meg, hanem abban, hogy Bluetooth adapterrel szerelték fel, ami akkor jön jól, ha hangrendszerünket sokat használjuk például okostelefon mellett zenehallgatásra. Persze van eltérés máshol is: az effektív teljesítmény 60 watt, a mélysugárzó membránja pedig 5 hüvelyk helyett itt már 5,25” átmérőjű.


Logitech Z623 [+]

Az eddig felsoroltaknál jóval komolyabb a 39 000 forintos Z623 hangszórószett, mely THX minősítést is kapott, effektív teljesítménye pedig 200 watt, melyből 135 watt jut a 7 kg-os mélyládára. Ennél a rendszernél a távvezérlést a jobb oldali szatellitsugárzóba építették be, kapunk egy RCA és két 3,5 mm-es bemenetet, valamint fejhallgató-kimenetet is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

 • Hardverek az őszi melegben

  Ajánlónkba többek között notebookokat, monitorokat, processzorokat és más hardvereket válogattunk össze.

 • Ajánlatkavalkád a nagy hajrá előtt

  Bár a legnagyobb akciókra még várni kell, ez nem jelenti azt, hogy ne találnánk már most is jó ajánlatokat!

 • Hónapbúcsúztató ajánlatok

  Bár (nagyjából) véget ért az idei Black Friday, ettől függetlenül november utolsó hétvégéjére is maradtak ajánlataink.

 • Hódarás akciók

  Elmúlt a fekete péntek, de ez nem jelenti azt, hogy ne kínálnának akciós termékeket a boltok: a következő oldalakon ezek közül mutatunk párat.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.