Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
Mivel nem fogod folyamatosan hasznalni a wifit, igy nem szamottevoen rosszabb az uzemido vele. Felvetel kozben amugy sem latsz kepet a telefonon, csak mig nem videozol. Munkagepen nm hiszem, hogy szeretnel minden percben felmaszni erte allitgatni, inditani. Wifin hasznalni jo dolog es nem meriti sokkkal jobban.
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
madle
őstag
Sziasztok, szeretnék majd vásárolni egy Hero 4-et csak teljesen tudatlan vagyok még a témában, összehasonlítottam a Blacket és a Silvert, de nem tudom melyik lenne praktikusabb egy kezdőnek, kijelző, vagy anélkül.. A Blacknek a 4k elvétele viszont nagyon húzza a szívem, esélyes, hogy az fontosabb mint a Touch display, mivel az iPhone-ról is tudom kezelnia Black-et Wifin keresztül. Csak nem tudom ez mennyire szívja le jobban az akksit? Hallottam problémákat arról is hogy alapból elég gyenguszka... Szerintetek, melyik a jobb befektetés?
Kirándulásokon akarom használni, illetve erő/munkagépeken.
-
gekkoXT
senior tag
Arra bezzeg nem hajlandók, hogy az expozíció lock funkciót belerakják végre.
Most ennek a hírnek kapcsán írtam nekik, ez volt a válasz:Thanks for contacting GoPro! Thanks for the suggestion. You can change your auto low light. It will be available under most resolutions. Also you can try using Protune and changing the spot metering. If you have any other questions please let me know.
Na ez pont nem segít a problémán.
Már előd modelleknél is külön hackelt firmware kellett hozzá, hogy ezt tudja, most még ez sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz macilaci78 #5 üzenetére
És működött, látod
-
Márton
nagyúr
válasz pappkarcsi #7 üzenetére
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
pappkarcsi
senior tag
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
t72killer
titán
3D szinkronkábel-támogatás mikor jön?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
macilaci78
nagyúr
-
Márton
nagyúr
válasz macilaci78 #1 üzenetére
90 fokos? álló helyzetben rögzítenéd a kamerát?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
macilaci78
nagyúr
Azt hittem, a selfi-bot is elérhetővé válik majd.
A 90°-os forgatás a videók esetében lehetséges már?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Spórolós topik
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- További aktív témák...