Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
Mivel nem fogod folyamatosan hasznalni a wifit, igy nem szamottevoen rosszabb az uzemido vele. Felvetel kozben amugy sem latsz kepet a telefonon, csak mig nem videozol. Munkagepen nm hiszem, hogy szeretnel minden percben felmaszni erte allitgatni, inditani. Wifin hasznalni jo dolog es nem meriti sokkkal jobban.
-
madle
őstag
Sziasztok, szeretnék majd vásárolni egy Hero 4-et csak teljesen tudatlan vagyok még a témában, összehasonlítottam a Blacket és a Silvert, de nem tudom melyik lenne praktikusabb egy kezdőnek, kijelző, vagy anélkül.. A Blacknek a 4k elvétele viszont nagyon húzza a szívem, esélyes, hogy az fontosabb mint a Touch display, mivel az iPhone-ról is tudom kezelnia Black-et Wifin keresztül. Csak nem tudom ez mennyire szívja le jobban az akksit? Hallottam problémákat arról is hogy alapból elég gyenguszka... Szerintetek, melyik a jobb befektetés?
Kirándulásokon akarom használni, illetve erő/munkagépeken.
-
gekkoXT
senior tag
Arra bezzeg nem hajlandók, hogy az expozíció lock funkciót belerakják végre.
Most ennek a hírnek kapcsán írtam nekik, ez volt a válasz:Thanks for contacting GoPro! Thanks for the suggestion. You can change your auto low light. It will be available under most resolutions. Also you can try using Protune and changing the spot metering. If you have any other questions please let me know.
Na ez pont nem segít a problémán.
Már előd modelleknél is külön hackelt firmware kellett hozzá, hogy ezt tudja, most még ez sincs.
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz
macilaci78 #5 üzenetére
És működött, látod
-
Márton
nagyúr
válasz
pappkarcsi #7 üzenetére
-
pappkarcsi
senior tag
-
3D szinkronkábel-támogatás mikor jön?
-
Márton
nagyúr
válasz
macilaci78 #1 üzenetére
90 fokos? álló helyzetben rögzítenéd a kamerát?
-
macilaci78
nagyúr
Azt hittem, a selfi-bot is elérhetővé válik majd.
A 90°-os forgatás a videók esetében lehetséges már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- ASUS ROG Ally
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sorozatok
- Autószerelők, autószerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest