- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ValoVillam
tag
H6060 friss tapasztalat:
Pirospont:
* igencsak jól szól
* kényelmes
* az akksi sokáig bírja. (Olvastam hogy 16-20 óra folyamatos használatot is bír, ami hihetőnek tűnik, másfél nap alatt még nem sikerült lemerítenem.)Feketepont:
* a bal oldani fülpárnát védő bőr...akármi már a frissen kicsomagolt termékben is le félig volt válva. Mintha elméretezték volna.
* nem csak egy eszközzel használom, és valahányszor Android eszköz után PC-re váltok, azon előbb törölni kell az eszközt, majd újra megkerestetni. (És szerintem akad még egyéb párosítási probléma is vele amennyiben több eszközzel (persze, nem egyszerre) is használnád, akárcsak én. Ha gyakran váltasz az eszközök között, az ilyen "párosítási játékkal" sok idő elmehet.) -
Ste
addikt
Szimpatikusak, van valakinek tapasztalata velük, hogy hangzàsvilàgra milyenek?
Esetleg hasonló àron van jobb alternatìva?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest