- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
venember83 #21 üzenetére
Miert? Mindket esetben arrol van szo, hogy van vmi szabalyzas, amirol azt gondolom, hogy fontos, viszont szinte biztos vagyok benne, hogy a gyerek magatol nem fogja betartani (mert meg nem erti, hogy miert, annyira meg senki sem szofogado, hogy abban vakon meg lehessen bizni, leven, hogy ember, nem gep), en meg nem tudom egesz nap szemmel tartani, szoval segit a technika.
-
dabadab
titán
"amelyik hc gamer kölyök ezt nem egy idő után nem fogja tudni feltörni, az nem hc gamer..."
Ezt ugye nem gondoltad egeszen komolyan, ugye? Ahhoz, hogy ezt ki lehessen kerulni, minden bizonnyal minimum meg kell chipeltetni a konzolt, ami - hasznalt osztrak Xboxok vasarlasa alapjan - nyugatabbra nem nagyon szokas. (Mellesleg chipelesnel meg ugye az ujjlenyomatolvaso sem segitene.)
Ja, es mint gyakorlo szulo azert megemlitenem, hogy a mindenfele technikai segitseg nem feltetlnul a neveles kivaltasara szolgal: ugyan a lanyomat en is szoktam figyelmeztetni a lepcsorol valo leesessal jaro kockazatokra, de azert van a lepcso tetejen egy kis zarhato ajto is, a biztonsag kedveert)
Új hozzászólás Aktív témák
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest