Hirdetés
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Házimozi belépő szinten
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Megértelek, sokan másik is így vannak vele. Valaki csak magát a Dűnét tartja olvasásra méltónak, valaki a Herbert által írt könyveket és vannak azok, akik mindent elolvasnak, ami Dűne. - az egy hülye sznob, mert a sorozat többi regénye is van olyan jó.
amiket a fia és a haverja írtak, változóak minőség tekintetében, de bőven olvashatóak, főleg amikhez felhasználták herbert jegyzeteit! /corrini csata, butleri dzsihad, OMFG, micsoda sztorik!/amúgy én is mindent elolvastam, és olvasok aminek köze van herberthez és/vagy a dűnéhez

ja, és nem teljes a sorozat!
gondolom még nem az.... 
-
Cifu
félisten
A Lynch-féle filmmel nem sikerült megbarátkoznom soha, egyszerűen rövid és nincs meg az a hangulata, ami a könyvben és a tévéfilmben megvan, ráadásul a rendező is szokásához híven nagyon elengedte magát a szürreális részletek tekintetében.
A "rövid" viszonylagos állapot, mozifilmet mozifilm hosszúságban lehet csinálni, és pláne akkoriban azért még a 3 órás monstre filmek nem voltak éppen jellemzőek. Szerintem amit ki lehet hozni 2 órában a történetből, azt kihozta. A változtatások (pl. hangfegyver) is az én gyomromnak még belefér kategória.
A szürreális részletekre írtam azt, hogy a könyv roppant sokat bíz az olvasó fantáziájára. Ha innen nézzük, akkor Lynch nagyon is bátran állt a témához, és (szerintem) megtette azt, amit kell, hogy látványos filmet csináljon. Az Atreides-ek poroszos egyenruhái, a császári udvar arany-ragyogása, a Harkonnen-ek sötét, pragmatikus öltözetei, az űrhajók, és így tovább. Látványos és megkapó volt minden téren.
Melyik előzmények tetszettek jobban? A gondolkodó gépek elleni háborút elmesélő vagy a Leto Atreidesről szóló trilógia?
Mindkettő nagyon tetszett, de a gondolkodó gépek fogott meg talán jobban. De Leto története is jól sikerült. Nekem pont a II. Leto és az azt követők kezdték el kicsapni a biztosítékot... :\
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Eladó gamer PC i9-9900K (3.6 GHz) / RTX 2070 / 32GB
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest