Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Házimozi belépő szinten
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
A Lynch-féle filmmel nem sikerült megbarátkoznom soha, egyszerűen rövid és nincs meg az a hangulata, ami a könyvben és a tévéfilmben megvan, ráadásul a rendező is szokásához híven nagyon elengedte magát a szürreális részletek tekintetében.
A "rövid" viszonylagos állapot, mozifilmet mozifilm hosszúságban lehet csinálni, és pláne akkoriban azért még a 3 órás monstre filmek nem voltak éppen jellemzőek. Szerintem amit ki lehet hozni 2 órában a történetből, azt kihozta. A változtatások (pl. hangfegyver) is az én gyomromnak még belefér kategória.
A szürreális részletekre írtam azt, hogy a könyv roppant sokat bíz az olvasó fantáziájára. Ha innen nézzük, akkor Lynch nagyon is bátran állt a témához, és (szerintem) megtette azt, amit kell, hogy látványos filmet csináljon. Az Atreides-ek poroszos egyenruhái, a császári udvar arany-ragyogása, a Harkonnen-ek sötét, pragmatikus öltözetei, az űrhajók, és így tovább. Látványos és megkapó volt minden téren.
Melyik előzmények tetszettek jobban? A gondolkodó gépek elleni háborút elmesélő vagy a Leto Atreidesről szóló trilógia?
Mindkettő nagyon tetszett, de a gondolkodó gépek fogott meg talán jobban. De Leto története is jól sikerült. Nekem pont a II. Leto és az azt követők kezdték el kicsapni a biztosítékot... :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Hobby rádiós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest