Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amazon Kindle
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
válasz
sniper elite #174 üzenetére
Éppen ezért az a megoldás mint Keldor Papa-nak is javaslata, hogy ha tényleg 4K akkor kérsz egy új kártyát, ennyit nekem is megér, mintsem hogy idegeskedjek rajta. Nem másokkal kell paprikásodni, tudom hogy zavar, és frusztráló, mert nekem is main kártyám, és az accom se pici.
Türelem Tornaterem
#175: Post Time-ban énis idegeskedtem, de ahogy kidumáltuk topikban, annyira már nem vagyok az, s.elite-t se kell ezért megkövezni, totál megértem őt is.
-
CocooN-z
őstag
válasz
sniper elite #145 üzenetére
Én cserélem ha nem túl drága, ha meg az, akkor átutalom a manit offline számlára, és laposkúszás egy kis ideig
-
CocooN-z
őstag
AES has 10 rounds for 128-bit keys, 12 rounds for 192-bit keys, and 14 rounds for 256-bit keys. By 2006, the best known attacks were on 7 rounds for 128-bit keys, 8 rounds for 192-bit keys, and 9 rounds for 256-bit keys.
http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Encryption_Standard
http://hu.wikipedia.org/wiki/Szimmetrikus_kulcs%C3%BA_rejtjelez%C3%A9s
Érdekes dolgokat lehet azért itt olvasni
Tudom OFFFF
-
CocooN-z
őstag
válasz
LackoMester #60 üzenetére
Detto, én nem is az accountom féltem, persze ott is van 40+ game, de azt szivesebben kérném vissza a steam-től, mint a pénzem a banktól.
-
CocooN-z
őstag
De ha tényleg így is lesz, és megmerik lépni, részemről én azt gusztustalannak találnám, mert "jóvan evvan megtötént, itt egy gáme toljad, és kussolj, kapdat ingyér" elvet követik.
Még a végén nekünk kell megköszönni.
szerk:
Miért is? Mert sok köztünk a naiv, és sokan a main dombor kártyájukat használták erre a vásárlási metódusra, ergo a havi keresetüket is kockára tették valve-ék.
-
CocooN-z
őstag
Ha új bankkártyát igényelek, ergo a 3 karakteres biztonsági kódom megváltozik, védett vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-520M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest