Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Rhino666
üzenetére
Hát.. Nemtom..
Most Én ezt külső szemmel úgy mondanám, amit Te mondasz, hogy nincs akkora bevétele a kiadóknak, stb a steam-es eladásokból, és ez miatt nem tudnak a fejlesztésekre költeni.. (tudom,hogy nem mindig a kiadó a fejlesztő is, de asszem érthető, hogy mit hogy értek).
Szóval, az, hogy egyre több optimalizálatlan sz@r jelenik meg, az nem feltétlen a steam hibája.. Eleve tudjuk azt is, hogy rohadtul nincs arányban a hardveres piac a szoftveres piaccal, és szerintem nincs akkora, hogy ha megszűnne, akkor minden jobb lenne...
Attól ugyanúgy nem optimalizálnák a motorokat, ugyanúgy a kiadás napján bizonyos játékokhoz kéne vagy 5 patch, hogy játszható legyen... Attól függetlenül ugyan azt a játékot veszed meg a boltban, lemezen, mint amit megvehetsz Steam-en, vagy akár Origin-en..
Szóval, szerintem semmivel nem lenne jobb, ha nem lenne.. Mióta is van Steam? 2002 óta.. Tehát, szerinted 2002 óta hanyatlik a pc játékos ipar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest