Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Utólag visszaolvasva sejtettem, hogy erre fogsz reagálni mert ez a gyenge pont... Bár én az "együnk szart mert 20 millió légy nem tévedhet" szóvirágra számítottam...
Nem is állítottam, hogy ha valamit sokan állítanak akkor az igaz. De a tőlem idézett mondat végén ez ott is van. Csak azt mondtam, hogy "érdemes figyelembe venni". Klasszikus "Lehet benne valami.". Nem mindenből lesz világigazság, de minden ugyanabból a helyzetből indul ki....Valami kis dologból indul el.
-
MrSealRD
veterán
A nagy felfedezők/feltalálók/tudósok szerinted mit elemeztek? Empirikus úton jutottak el az olyan alapvetésekig, amiket ma tényként fogadunk el. Persze ehhez az is kellett, hogy a megfelelő módon alátámasztva tényként lehessen kezelni ezeket... Egyáltalán nem arról van szó, hogy én most a nagy koponyákhoz hasonlítanék bárkit a fórumról. Mindössze arra szeretnék rámutatni, hogy bár egy ember egyetlen tapasztalaton alapuló állítása csupán egy adat a nagy halmazból, de ha már jön X ember a hasonló (szubjektív) tapasztalatával, ami már arányaiban sem elhanyagolható mennyiség akkor minimum érdemes figyelembe venni. Még ha nem is fogadod el mert te éppen a másik halmazban vagy egy más típusú tapasztalatod miatt... De egyébként nyugodtan leírhatod te is, hogy milyen ezzel ellentétes tapasztalatod van és akkor kicsit többet adsz hozzá mint üres kötekedést.
-
MrSealRD
veterán
válasz
MCGaiwer #162 üzenetére
Az a probléma, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz jelentéktelen dolgoknak, és azt hiszed abból áll az élet, meg a mindennapok... El tudom fogadni, hogy másnak kihagyhatatlan egy semmitmondó beszélgetés valami agyatlannal... De szeretném ha elfogadnád, hogy más embereknek ez nem létszükséglete. Köszi.
-
MrSealRD
veterán
(#153) Tel Elek : Ez megint olyan dolog, hogy mindenkinek más jön be... Ha nagyon egyszerűen akarom megfogalmazni. Nem a polc törölgetéséről szól a történet. De ebbe nem akarok belemenni, mert nem kapcsolódik a téma. A lényeg az, hogy ha tényleg rendesen csinálják, akkor szervezés, odafigyelés, előrelátás, kell ami szellemileg és fizikailag is megterhelő
(#155) Cathfaern :
így oké.
(#157) MCGaiwer : Légyszíves ne. Komolyan. Megkérlek rá, hogy ne írj le badarságokat, csak azért mert szerinted úgy van. Az arány nem biztos, hogy így van. Az meg, hogy nincs mit csinálnia, azt meg nem tudom honnan szeded... Nálatok ez a minta otthon, vagy mi?
-
MrSealRD
veterán
válasz
Cathfaern #143 üzenetére
De biztos van olyan is, aki megőrülne ha csak otthon kéne ülnie egész nap, és nem dolgozhatna, mert ez a társadalmi elvárás.
Várjunk, várjunk! Ezzel ugye nem ezt akarod sugallni, hogy aki "otthon ül" az nem csinál semmit? Mert attól, hogy nem kell kimenni a lakásból, még lehet dolgozni. És most még csak nem is a home office-ra gondolok. Ha egy nő rendesen viszi a háztartást, akkor nem sétagalopp manapság sem...
-
MrSealRD
veterán
Én csak azt nem értem, hogy hol lesz ez hiteles adat? Két hasonló tudású és képességű férfi között is lehet egyenlőtlenség a fizetésben. Mindenki a maga szerencséjének kovácsa, ha valaki életrevalóbb akkor az interjún magasabb bért tud kiharcolni... Ez nem a nemektől függ.
Persze erre, most biztos menne a hőbörgés, de akkor bele lehet gondolni abba az ellentmondásba miszerint, óriási szakemberhiány van. Tehát az emberek felértékelődnek. Ha valaki jó szakember akkor annak megadják az árát, és nem nézik, hogy milyen nemű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged