- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Utólag visszaolvasva sejtettem, hogy erre fogsz reagálni mert ez a gyenge pont... Bár én az "együnk szart mert 20 millió légy nem tévedhet" szóvirágra számítottam...
Nem is állítottam, hogy ha valamit sokan állítanak akkor az igaz. De a tőlem idézett mondat végén ez ott is van. Csak azt mondtam, hogy "érdemes figyelembe venni". Klasszikus "Lehet benne valami.". Nem mindenből lesz világigazság, de minden ugyanabból a helyzetből indul ki....Valami kis dologból indul el.
-
Chaser
legenda
Segíts már nekem kérlek, abban hol az érzelmi alap, ha egy nő úgy választ embereket akiket "bír", nem pedig azt nézi adott munkára mi a legmegfelelőbb felállás, az mért is érzelmi. Nyilván szubjektíven éltem meg a tapasztalataimat, de ott volt mellett az objektív rész is amit én tudok. Egy eset a kismillióból...és egy szóval nem mondtam, hogy ugyanez férfiakra nem lenne igaz. De arányait tekintve amiket eddig tapasztaltam nőknél az érzelmi alapú döntés nagyságrendekkel nagyobb. Nem próbálok bizonygatni semmit...ezek tények, csak elegendő mennyiségű nő közt kell dolgozni. Te meg nem így látod, nem kell hogy egyezzen a véleményünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest