Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#06658560 #196 üzenetére
A megközelítés nagyon jó, neked menni fog egyedül is, esetleg segítsek megérteni, hogy a saját tapasztalataim azok az enyémek? Megint más kérdés ismerősöktől mit hallok ilyen témában...de ezt. Ez nem statisztika, de úgy látom neked nem megy egyedül hogy megértsd..majd egyszer talán összejön.
Egyébiránt homályosíts már fel, milyen statisztikát lehetne erről felállítani? Mert akárki méri a végzést kénytelen lenne szubjektíven ítélni, mivel nyilván nem lehet rálátása mindenre. Tehát irracionális lenne a végeredmény. És nagyon kár ezen rugózni, nagyon régen egy nő mondta nekem hogy akinek (I) van a lába közt egy se normális..ő már csak tudjaMásképp működnek, mi is. Van aki tudja szabályozni, van aki nem...nyilván nem robotok vagyunk, hogy mindig csak racionálisan döntsünk, nekem se megy mindig.
-
Chaser
legenda
Segíts már nekem kérlek, abban hol az érzelmi alap, ha egy nő úgy választ embereket akiket "bír", nem pedig azt nézi adott munkára mi a legmegfelelőbb felállás, az mért is érzelmi. Nyilván szubjektíven éltem meg a tapasztalataimat, de ott volt mellett az objektív rész is amit én tudok. Egy eset a kismillióból...és egy szóval nem mondtam, hogy ugyanez férfiakra nem lenne igaz. De arányait tekintve amiket eddig tapasztaltam nőknél az érzelmi alapú döntés nagyságrendekkel nagyobb. Nem próbálok bizonygatni semmit...ezek tények, csak elegendő mennyiségű nő közt kell dolgozni. Te meg nem így látod, nem kell hogy egyezzen a véleményünk.
-
Chaser
legenda
Örülök neki, hogy te is tudod ki hol dolgozott mennyi nővel és mennyi ideig....
Nyilván kell szubjektív véleménynek lenni, ami nem zárja ki azt hogy egyben objektív is. Szted fail, sztem meg van elég tapasztalatom ilyen téren, ami lehet másnak nem objektív, nekem az. Ettől függetlenül nem általánosítok.
-
Chaser
legenda
Most nem azért, de ha valaki tapasztal valamit az akkor hülyeség? Nyilván szubjektíven tapasztalod meg...én is tapasztaltam ilyen dolgokat, meg gondolom elég sokan. Kis cégtől multiig....fiatalabb nőtől idősebbig. Vannak kivételek persze ahogy minden területen. A reakciód is egy szép illusztráció...
-
Chaser
legenda
válasz
szupermacs #108 üzenetére
Megint más egy társaság, meg ha össze vagy zárva valakivel x órán át. Te tudod kezelni, sokan nem. Én ha ilyen jellegű cégem lenne nem barkóbáznék azon ki hogy kezelné, nem vennék fel egy vonzó nőt és kész. Dolgoztam már pár helyen, láttam ezt-azt mondjuk így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest