Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Segíts már nekem kérlek, abban hol az érzelmi alap, ha egy nő úgy választ embereket akiket "bír", nem pedig azt nézi adott munkára mi a legmegfelelőbb felállás, az mért is érzelmi. Nyilván szubjektíven éltem meg a tapasztalataimat, de ott volt mellett az objektív rész is amit én tudok. Egy eset a kismillióból...és egy szóval nem mondtam, hogy ugyanez férfiakra nem lenne igaz. De arányait tekintve amiket eddig tapasztaltam nőknél az érzelmi alapú döntés nagyságrendekkel nagyobb. Nem próbálok bizonygatni semmit...ezek tények, csak elegendő mennyiségű nő közt kell dolgozni. Te meg nem így látod, nem kell hogy egyezzen a véleményünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Alkatrész felvásárlás (VGA, CPU, félkonfig, konzol, notebook, komplett gép)
- Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular), 45mm, prémium rozsdamentes acél, zafírkristály
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest