Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #18557 üzenetére
Még annyi,amikor én kezdtem a játékot 10 éve,teljesen más volt,a skilezés átlátszó és egyszerü volt,nem volt repu.Na és F2P játékos teljesen jól megvolt minden szarság nélkül.Sokkal több dolog volt,miután megvették a ferdeszeműek rengeteg mindent kivettek és sok hülyeséget beraktak és megvariáltak mindent ami egyzerű volt,hogy több lóvét szedjenek ki.Sokkal jobbak voltak eventek,volt heti napi event,sok sok napi tenni való,nmár ha akartad.
Érdekes és vicces küldik,felfedezni való nebulák.Már azok sincsenek meg,csak a helyük.Ha odamész egy régi nebulához,max doffozni tudsz,régen be mehettél felfedezni.
Na és régen az olyan mint a kristály event is igazi élmény volt.Na és kőkeményen hardcore.
Nekem még ha jól emlékszem a flotta tagsághoz kellett 21 pontos teszt is.Akkor sokkal komolyabban vettek mindent,igazi közösség volt.Na persze én akkor is egy szabályszegő kergebirka voltam.Ha látod GTA-ban Ákos-t kérdezd meg tőle,ő volt a biztonsági tiszt,volt velem gondja bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest