- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #18557 üzenetére
Még annyi,amikor én kezdtem a játékot 10 éve,teljesen más volt,a skilezés átlátszó és egyszerü volt,nem volt repu.Na és F2P játékos teljesen jól megvolt minden szarság nélkül.Sokkal több dolog volt,miután megvették a ferdeszeműek rengeteg mindent kivettek és sok hülyeséget beraktak és megvariáltak mindent ami egyzerű volt,hogy több lóvét szedjenek ki.Sokkal jobbak voltak eventek,volt heti napi event,sok sok napi tenni való,nmár ha akartad.
Érdekes és vicces küldik,felfedezni való nebulák.Már azok sincsenek meg,csak a helyük.Ha odamész egy régi nebulához,max doffozni tudsz,régen be mehettél felfedezni.
Na és régen az olyan mint a kristály event is igazi élmény volt.Na és kőkeményen hardcore.
Nekem még ha jól emlékszem a flotta tagsághoz kellett 21 pontos teszt is.Akkor sokkal komolyabban vettek mindent,igazi közösség volt.Na persze én akkor is egy szabályszegő kergebirka voltam.Ha látod GTA-ban Ákos-t kérdezd meg tőle,ő volt a biztonsági tiszt,volt velem gondja bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Ezt a bejegyzést azért hoztam létre hogy bárki aki a Grand Theft Auto V-el játszik (legyen az konzol vagy...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest