- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Canon EOS DSLR topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #18557 üzenetére
Még annyi,amikor én kezdtem a játékot 10 éve,teljesen más volt,a skilezés átlátszó és egyszerü volt,nem volt repu.Na és F2P játékos teljesen jól megvolt minden szarság nélkül.Sokkal több dolog volt,miután megvették a ferdeszeműek rengeteg mindent kivettek és sok hülyeséget beraktak és megvariáltak mindent ami egyzerű volt,hogy több lóvét szedjenek ki.Sokkal jobbak voltak eventek,volt heti napi event,sok sok napi tenni való,nmár ha akartad.
Érdekes és vicces küldik,felfedezni való nebulák.Már azok sincsenek meg,csak a helyük.Ha odamész egy régi nebulához,max doffozni tudsz,régen be mehettél felfedezni.
Na és régen az olyan mint a kristály event is igazi élmény volt.Na és kőkeményen hardcore.
Nekem még ha jól emlékszem a flotta tagsághoz kellett 21 pontos teszt is.Akkor sokkal komolyabban vettek mindent,igazi közösség volt.Na persze én akkor is egy szabályszegő kergebirka voltam.Ha látod GTA-ban Ákos-t kérdezd meg tőle,ő volt a biztonsági tiszt,volt velem gondja bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Diablo 3
- Star Trek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged