- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szab.tam
nagyúr
fura ez az egész.
kizárólag a gt5-től teszem függővé a ps3 vásárlást. nem is nagyon fogok más játékot megvenni, csak ezt... (feltéve, ha másnál kipróbálás után is kell majd még...)
és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.perifériákat is úgy vásároltam, hogy kompatibilis legyen. (g25, sharkoon 5.1 tatic - optikai bemenetes erősítős 5.1 füles).
a a röhej, hogy ezzel a játékkal egy igen nagyot szakíthatának. csomóan árulták, (még most is), a ps3-ukat, mert nem győzték kivárni a gt5-öt. csak bele kell nézni itt is az apróba.
ráadásul addig szerencsétlenkednek, amíg jön valami stabilan működő törés, és utána a haszon egy jelentős részét is jól bebukják.
lehet, hogy hülye vagyok, de ha valami lassan megy, akkor nem felveszek pár + szakembert gyorsítani? vagy kicsi volt a szoba, nem fért be még néhány pc asztal???
az egészet nem értem, de ezzel igen sokan lehetünk így. mintha direkt csinálnák.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Tovább folytatódik a Gran Turismo 5 körüli felhajtás, ezúttal a célplatform került reflektorfénybe.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Autós topik
- Revolut
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Célegyenesben a Yettel TV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest