- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Canon EOS DSLR topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
PS1 : GT1,GT2
PS2 : GT3,GT4
PS3 : GT5, ???Nagyon lelassult a fejlesztés.
Mindenbe beleugatok!!!
-
pckownz
őstag
Viszont ha a hirnek van igazsag tartalma is, akkor a fejlesztok most belenyultak valamibe, amibe a konzolok teren MEG nem kellett volna...
-
Crazyman33
senior tag
válasz nokia párti #53 üzenetére
Dehogynem, csak menj át a másik topikba. hehe
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu
-
szab.tam
nagyúr
ok. de itt akkor mit fogunk kapni a játék mellé? egy ingyenes ps3 kupont?
egyébként lesz valmi összekapcsolt, ps3 + gt5 akció, de asszem valami nagyobb merevlemezes ps3-al. és mivel én csak a gt5-öt fogom feltenni, így marhára nem érint a nagy winyó...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nokia párti
őstag
Sose lesz itt Istenem!
Ha meg gyengének talája a PS3-at , akkor fejlessze ki gameboyra. -
stefi76
aktív tag
Állítólag a GT5 lesz az első olyan kiadású játék, ami hasonlóan a PC-s "veszel egy videókártyát, játékkupont adunk hozzá" szisztémát követi, csupán azzal a különbséggel, hogy itt a játék mellé jár majd egy videókártya kupon.
-
szab.tam
nagyúr
fura ez az egész.
kizárólag a gt5-től teszem függővé a ps3 vásárlást. nem is nagyon fogok más játékot megvenni, csak ezt... (feltéve, ha másnál kipróbálás után is kell majd még...)
és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.perifériákat is úgy vásároltam, hogy kompatibilis legyen. (g25, sharkoon 5.1 tatic - optikai bemenetes erősítős 5.1 füles).
a a röhej, hogy ezzel a játékkal egy igen nagyot szakíthatának. csomóan árulták, (még most is), a ps3-ukat, mert nem győzték kivárni a gt5-öt. csak bele kell nézni itt is az apróba.
ráadásul addig szerencsétlenkednek, amíg jön valami stabilan működő törés, és utána a haszon egy jelentős részét is jól bebukják.
lehet, hogy hülye vagyok, de ha valami lassan megy, akkor nem felveszek pár + szakembert gyorsítani? vagy kicsi volt a szoba, nem fért be még néhány pc asztal???
az egészet nem értem, de ezzel igen sokan lehetünk így. mintha direkt csinálnák.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
dabadab
titán
"Hát az elözetes videokat elnézve a dolgot nem értem,semmi olyan nincs benne amiért ez a nagyon erös hardware kevés lenne."
Ma senkinek se megy a szövegértés?... Az, amihez kevés a PS3, az benne sincs, így aztán nem is láthatod a videóban. (Egyébként máskor, másik interjúban beszélt arról, hogy időnként nem lesz meg a 60 fps, pl. amikor az ember a sor végéről indul rajtnál egy vizes pályán és előtte 15 autó szórja a vizet - és ehhez valószínűleg tényleg kevés is a PS3).
DRM is theft
-
anulu
félisten
válasz mrhitoshi #47 üzenetére
a Cell-t? majd 5-6 év múlva elérik a teljesítményének a felét a PC-k
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
mrhitoshi
veterán
Hát azért azt be kell látnia minden PS3 tulajnak, hogy a PS3 nem egy mai darab, és szerintem most egy erős PC simán lenyomja. Szerintem teljesen érthető bejelentés volt ez.
A játék jóra sikerült, de gyenge hozzá a hardver ennyi.[ Szerkesztve ]
PS4
-
sagesz93
addikt
jó persze, fogják rá a vasra késlekedést meg ezket a dolgokat
-
julius666
addikt
Azt sokan elfelejtik, hogy a Cell SPU-i képesek a grafikai számításokban is besegíteni, lásd pl. Uncharted 2 és a "Mastering the Cell" videót [link]. Persze egy multiplatform cím esetében ezt sosem fogják kihasználni, ezért hatékonyabb az X360 ilyen esetekben.
Minden CPU képes besegíteni, csak a Cell architektúrális felépítése erre alkalmasabbá teszi az átlag asztali processzoroknál. Ettől függetlenül még mindig sokkal kevésbé hatékony a feladatra mint egy jobb GPU, inkább muszájból fanyalodnak rá a programozók. Ez a "PS3 szunnyadó ereje" elég nagy bullshit szvsz, jó mélyen aludhat ha 4 éve már hogy még nyomát sem láttuk. Az Uncharted 2 akármennyire is szép, azért nem alázza be annyira a Box-os játékokat látványban mint sokan állítják. Erős a gyanúm, ugyanannyi meló és optimalizálás belefeccölésével (illetve ugyanolyan kiváló modellerek segítségével) ki lehetne hozni hasonló grafikát egy Box-ból is.
Yamauchi meg szerintem inkább csendben maradhatna (még ha adott esetben lehet is igazság a mondandójában), a képek és a videók alapján semmi olyat nem láttam a játékában (legalábbis grafikai szempontból), amire azt lehetne mondani, valóban veri a konkurenciát, ők pedig nem sírtak. Ez a fejlesztési idő hosszát elnézve eléggé gáz.
-
veterán
Hát az elözetes videokat elnézve a dolgot nem értem,semmi olyan nincs benne amiért ez a nagyon erös hardware kevés lenne.Szerintem hazudnak
duree54
-
anulu
félisten
elmegy a fenébe...
amúgy már van full változat gamer újságírónál (shotok is vannak a neten). szóval, talán megjelenik...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
törölt tag
"A probléma első sorban abból adódik, hogy PC-s társadalom már megszokta a minőségi játékokat. Ilyenek pl. HL1-2 Doom 1-2 Duke3D és sorolhatnám "végtelenségig". Ezek a játékok lekötötték a PC-s társadalmat. A mai játékok, ha csak SP-t nézzük alig haladják meg 10 óra játék időt -ez nem sok. Ebből adódik, hogy sok ember nem fog 10k-t ölni egy játékba, ami csupán ennyi szórakozást ad. Akkor ott van MP része is..."
Azért ne légy nevetséges...manapság is bőven vannak minőségi játékok, és arra fogni a gyatra eladásokat, hogy rövid a játékidő meg aztán meh. Az általad felsorolt játékok sem tartottak tovább 10 óránál és a játékok konzolverziói is ugyanannyi a játékidővel szolgálnak - akkor hol a bibi? Vagy arra célzol, hogy aki konzollal nyomul az hülye és nem veszi észre, hogy egyre rövidebbek az sp játékok?
-
Def26
félisten
Jujj.
Csináljunk bizniszt. PS3 megkapja a Viva Pinata -t, mi meg megkapjuk a GT5 grafikailag felturbózott kiadását boxra.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Arena87
aktív tag
"Mondjuk eme helyzet senkinek nem jó, Pc-re sok minden nem jön, félnek a warez-tól."
A probléma első sorban abból adódik, hogy PC-s társadalom már megszokta a minőségi játékokat. Ilyenek pl. HL1-2 Doom 1-2 Duke3D és sorolhatnám "végtelenségig". Ezek a játékok lekötötték a PC-s társadalmat. A mai játékok, ha csak SP-t nézzük alig haladják meg 10 óra játék időt -ez nem sok. Ebből adódik, hogy sok ember nem fog 10k-t ölni egy játékba, ami csupán ennyi szórakozást ad. Akkor ott van MP része is...
Innen jön a warez probléma, szerintem.
"(pl. igazan dinamikus idojaras, eso utani, napfenyt az arcba tukrozo tocsakkal meg hasonlokkal, na meg persze a Szent Gral, a valosaghu tores)."
Erre még jó pár évig várni kell. Szerintem mai LEGJOBB PC sem lenne képes zökkenő mentesen lefuttatni egy ilyet.
Régen olvastam ilyet, hogy ha teljes FIZIKA modelezést akarnánk egy játékba. Teljesen hű fizikát akkor valahol Doom1-2 grafikával kellene kidobni a játékot, mert nem bírná el az akkori grafikát a fizika mellett. Mondjuk ez vagy 5éve volt és már a forrásra sem emlékszem, hogy hol olvastam....
[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
koxos:8]
senior tag
Az szép, ilyenkor jöttek rá?
-
Sundesz
őstag
Azt sokan elfelejtik, hogy a Cell SPU-i képesek a grafikai számításokban is besegíteni, lásd pl. Uncharted 2 és a "Mastering the Cell" videót [link]. Persze egy multiplatform cím esetében ezt sosem fogják kihasználni, ezért hatékonyabb az X360 ilyen esetekben.
Hörcsög Powa'
-
wednesday
őstag
Nem volt itt PS3 fikázás, egyszerűen azt mondta, amit ő meg akart valósítani ahhoz kevés az erőforrás. De tényleg nem értem hiszen ez 10 év múlva is állni fog. A hardware mindig kevés lesz, ha az úgymond a tökéletest akarják megvalósítani.
Úgy látszik a japánok ilyen maximalisták, már az MGS4-nél se volt elégedett a fejlesztő a PS3-al, konkrétabban a blu-ray kapacitásával...mert, hogy kevés a tárhely. Ezért nem lehet megtölteni annyi tartalommal.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Mittomen, a japanok eleg sok dolgot maskepp latnak, mint mi, raadasul ez a fel mondat egy hosszabb interju egy kis resze volt es eleg egyertelmuen nem PS3-fikazas volt (mint ahogy itt sokan azt latnak bele).
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
hdman
őstag
Nem emlékeztem, hogy pontosan mikor, egy régebbi hírben olvastam, hogy körülbelül 1-2 éven belül jöhet az új box.
Igen, Kinect launch 2 nap mulva...
Fla$hly: Ez így igaz. Én is láttam pár összehasonlító videót, és szinte mindben a box jött ki győztesen. (kicsit részletesebb, élesebb grafika) A PS3 hiába erősebb számolási teljesitményben, ha a GPU-ja gyengébb
Morden24: a negatív reklám is reklám Szinte már szükségnek érzik, hogy róluk beszéljenek, akár pozitiv akár negativ irányban...
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
dabadab
titán
válasz Angel1981 #23 üzenetére
"És erre most jött rá (remélhetőleg) pár hónappal a megjelenés előtt?!?!?!"
Nem. Nem is mondott ilyet.
Ha valaki veszi a faradtsagot, akkor egyertelmuve valik, hogy mar a GT5 Prologue megjelenesekor beszelt arrol, hogy van egy csomo dolog, amit nem fog tudni megcsinalni (pl. igazan dinamikus idojaras, eso utani, napfenyt az arcba tukrozo tocsakkal meg hasonlokkal, na meg persze a Szent Gral, a valosaghu tores).[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Morden24
nagyúr
Érdekes.
Ez a fickó direkt negatív rekordot akar dönteni, vagy konkrétan úgy döntött, hogy a Polyphony megérett a a seppukura?
A PS3-ból, ahogyan az Xboxból is, még mindig többet és többet tudnak kihozni a fejlesztők (nyilván kompromisszumokkal, de ezt akkor is lehetett tudni, amikor elkezdték a fejlesztést). Ennyi év után már olyasvalamit kéne kiadniuk - beugatás és a játékostársadalom pofánköpése nélkül -, ami éppen csak meg nem szólal. Ez utóbbi dolog - "meg nem szólal" - Yamauchi számára is piszok előnyös lenne.Egyébként várom már a teszteket. Nem lepődnék meg, ha ez már az előre-tűzoltás tipikus gagyi forgatókönyve, miszerint oké, nem sikerült elég nagyot durrantanunk, de ez nem a mi hibánk, hanem a hardveré/kiadóé/piacé/csillagállásé.
Sectumsempra - For Enemies
-
Angel1981
veterán
És erre most jött rá (remélhetőleg) pár hónappal a megjelenés előtt?!?!?!
-
blazsey2
senior tag
Az a nevetséges hogy Yamauchi úr 2006 körül kezdte el fejleszteni a GT5-öt,nem tudta hogy négy év múlva már öregecske lesz a gép?Kezdjen el fejleszteni a PS5-re abba talán nem lesz korlát neki.
PSN ID:blazseydr
-
dabadab
titán
Abszolút nem hiányzik ide az a hangnem, amit páran megütöttek, a legközelebbi alpári hozzászólás elkövetőjét már kirakom.
DRM is theft
-
samu74
addikt
Azért ez vicces,pár éve csinálják,most meg jönnek azzal hogy kevés a vas...Akkor az xbox360 mi, ha a ps3 "szar"?
-----------
-
BiP
nagyúr
Pedig szerintem közvetett módon a konzolok miatt is (meg persze a kiadók miatt is, ahogy mondod). Ugye szélesebb vásárlói réteg, mások a játszási szokások konzolon, és ehhez igazodott a játékmenet. És sokkal több játékot lehet úgy eladni, ha a játék igazodik a többség igényéhez.
Cikkhez: Érdemes lenne elolvasni az eredeti nyilatkozatot is. Nem lepődnék meg, ha csak egy 'blikkes' félrefordítás eredménye lenne. Feltételezésem szerint nem szarozta le, csak annyit nyilatkozhatott, hogy ahhoz képest, amit ők a GT5be képzeltek belerakni, ahhoz már kevés a ps3 vagyis hogy ahhoz, hogy minden elképzelésüket megvalósítsák, a ps3 volt a korlátozó tényező.
Amúgy szerintem is ma már kicsit talán kevés - pc-khez viszonyítva - viszont ha azt nézem, hogy még így is rohadt jól néznek ki rajta a játékok, és élmény rajta játszani, kb. tökmindegy.
(persze pc-re portolva érződik már, hogy több is lehetne, mert bírná az asztali gép.)[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
Nagyon megy a marketing!
Ennek a kijelentésnek egy oka volt, sokan így gondolkoznak:
A PS3 gyenge a GT5-höz ááááá de k*rva jó játék lehet amihez a PS3 gyenge.
Remélem itt azért nem hiszitek el, hogy ezt komolyan is gondolták.
-
Sicilian
addikt
"úgymellesleg a PS3 meg szar ?!"
Háát nem 1 mai darab, az biztos..Mondjuk eme helyzet senkinek nem jó, Pc-re sok minden nem jön, félnek a warez-tól
(mellesleg megjegyezném konzolra se sokkal kevesebb, nincs olyan ismerősöm, akinek
konzolra nem 80-20% lenne a warez-eredeti arány)
Konzolra meg nem lehet mindent megcsinálni, a gyenge hardver miatt, marad a butítás,
aztán odalökik vedd meg 10en-x ezerért..
Kinek jó eznothing is true everything is permitted..
-
nagyúr
Nagyon helyes. Adják ki pc-re. Ott van vas rendesen.
Amúgy az a GT5 már kezd elég gáz lenni. Na majd a 6, mikor 2019-ben bejelentik, hogy csúszni fog... Úgy 4 évet."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
heihachi
addikt
Nem a konzolok miatt egyszerűsödnek a játékok, hanem a fejlesztők és a kiadók pénzéhsége miatt. Amiatt az egyszerű elv miatt, hogy kurvára leszarják, hogy te jól szórakozol-e, csak az érdekli őket, hogy mennyivel gyarapodik a vagyonuk. Ha akarnák, írhatnák a PC-s verziót szebbre, jobbra, többre. De nem is akarják, mert az időbe, az idő meg pénzbe kerül. Ez nem a konzolok hibája. Szarabb játékot írni egyszerűen rövidebb idő, tehát több pénz, aztán meg rá lehet fogni a konzolokra.
A hírhez meg annyit, hogy ha kétszer ennyi erőforrás állna a PS3 rendelkezésére, akkor meg még több cuccot pakolnának bele, és akkor ahhoz is kevés lenne. Nincs olyan, hogy a HW elég, ha van sok és jó ötlet, náluk meg van.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Arena87
aktív tag
Ez már keményen LOL kategória. Ilyet se hallottam még, hogy egy "konzol" gyenge egy játékhoz.
Lassan ez a játék is arra a sorsra jut, mint Duke kománk.
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
mephi666
nagyúr
én erre annyit mondok, hogy a fejlesztő a balfasz, aki x év alatt nem volt képes kiismerni a célhardver erejét és normálisan optimalizálni rá, majd ilyet nyilatkozik szerintem pc-re kicsit neccesebb optimalizálni, ahol több milliárd-féle konfiguráció létezhet ez ps3-nál kicsit le van egyszerűsítve... szúrja magát tökön egy rozsdás bicskával
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
oO7
őstag
ez azért egy elég durva beszólás...
nem elég, hogy röpke pár évet csúsznak az egyik legnagyobb, legvártabb PS3 exluzív játékkal, össze vissza hazudoznak már sokadjára, hogy "hú most biztos megjelenik", "nade mostmár tényleg tutibiztos", E3 -on bejelentik majd mégsem sikerül megjelentetni...
és akkor ennyi balfaszkodás után még Mr. Maximalista Fejlesztő Guru be is szól, hogy úgymellesleg a PS3 meg szar ?!
csak annyit tudok rá mondani, hogy: gyökér paraszt -
CUskater
tag
Na ja...A PS3 tulajok erre a játékra várnak mióta bejelentették, most meg majd kiderül annyira király lett a cucc, hogy kevés a hardver hozzá. Szerintem örüljetek ha megjelenik.......
"Az élet szar, mondta Jézus, és bedobta a tömegbe a keresztet!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest