Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hejbaa
csendes tag
Üdv!
Felismeri a nexus a hangerőszabályzós headsetet? Vagy egyáltalán lehet bele mikrofonos fülest dugni? -
hejbaa
csendes tag
válasz
Teagol #23655 üzenetére
HR, mint Hard Reset? Ha igen, akkor megvolt, bár önmagába nem oldotta meg a gondot. Látom nemrég refurbised táblát kerestél. Én most vettem Extreme Digitalról. [link] 36 ezer pénz, szerintem jó biznisz, de annyira nem kell rám hallgatni, mivel ez előtt semmi okostelóm vagy táblám nem volt, de ha valamire kíváncsi vagy segítek/megnézem.
-
hejbaa
csendes tag
Üdv! A napokban vettem egy Nexus 7-est, felfrissítettem a legfrissebb 5.0.2 -es rendszerig, de megbántam. Lassan kapcsolt be, laggolt, kényelmetlenné vált. Netes leírás alapján próbáltam downgradelni, de valami nem sikerült és nem indult el a rendszer. Szerencsére Nexus Root Toolkit-tel visszaraktam egy régebbi rendszert és azóta 4.4.4-en használom. Minden szép és jó, de észrevettem, hogy csak 6,02 Gb összes tárhelyet ír ki a vas, holott 16 Gb-os a cucc. A kérdésem az lenne, hogy mit kell tennem ahhoz hogy elérhetővé váljon a teljes tárhely? (Olyan 12-14Gb körül volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest