Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
beloadjoker #24988 üzenetére
FR előtt filóztam rajta, hogy mi is legyen vele, szóba került, hogy családi ajándék lesz, alkatrészenként eladom stb... de aztán jött az FR, és megint olyan mint régen volt, amikor megvettem. A Dokkolót jó áron lehetne eladni, de szerintem nekem nem érné meg, főleg ha a cucc bír még pár évet. Már így is megszolgálta az idejét egyébként. Magát a tabletet, nem adnám el 20K-ért, akkor sem ha 48-ért vettem újonnan, ha meg annyi lett volna mint nem T-seknek 80K, akkor meg pláne. Eladni a 2013 megjelenése előtt lett volna ideális talán, de már biztosan nem az. Ennyi pénzért - most nem számolom a dokkolót -, egy belépőkategóriás 4-4,5"-os telefont kap az ember, kevesebb RAM-mal, vagy jó esetben ugyanennyivel, meg régebbi Androiddal. Táblagépet meg nem, ez pedig mégiscsak egy Nexus 7!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest