- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
assemble #885 üzenetére
S3 is koztudottan repedezett eleg sok embernel ugyhogy az nem egyedi, ilyen hatlap lepattanast nemhiszem hogy enis tyl surun fogok latni, majd hanyagolom azt a gatyot-telo-futas kombot.
Persze tudom hogy biztonsagi okokbol csinaljak a penz blokkolasat de mint mondtam pl amazon nem cicozik, es googletol meg csak megjobb szervizt vartam volna el, de igy hogy jott az email hogy mar kuldik is, lenyugszom, csak mi lett volna ha nincs eleg penz a kartyamon.. Akkor elobb ez visszakuld, ami jopar nap, elbibelodnek az uggyel aztan kuldik a masikat.. Jo esetben is legalabb masfel het, addig telo nelkul lenni csak azert mert igy mukodnek... Na mindegy
@Bilux: ja beszerzek, kosz a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest