-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
assemble #885 üzenetére
S3 is koztudottan repedezett eleg sok embernel ugyhogy az nem egyedi, ilyen hatlap lepattanast nemhiszem hogy enis tyl surun fogok latni, majd hanyagolom azt a gatyot-telo-futas kombot.
Persze tudom hogy biztonsagi okokbol csinaljak a penz blokkolasat de mint mondtam pl amazon nem cicozik, es googletol meg csak megjobb szervizt vartam volna el, de igy hogy jott az email hogy mar kuldik is, lenyugszom, csak mi lett volna ha nincs eleg penz a kartyamon.. Akkor elobb ez visszakuld, ami jopar nap, elbibelodnek az uggyel aztan kuldik a masikat.. Jo esetben is legalabb masfel het, addig telo nelkul lenni csak azert mert igy mukodnek... Na mindegy
@Bilux: ja beszerzek, kosz a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest